Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.
Goedkope-vliegtickets-Amerika-Houston-Texas

Texas

Vanaf

Op vakantie naar de Verenigde Staten? Boek je goedkope vliegtickets naar Texas hier!

Groot, grootser, grootst. Welkom in Texas, de op een na grootste staat van Amerika! Laat je verrassen en ontdek dat Texas meer heeft dan haar inwoners met cowboy-laarzen en flinke hoeden. Eet er de beste steaks, rijd er uren over de uitgestrekte wegen en verwonder je in de National Parks. Op welke bestemming begint jouw vakantie in Texas?

Start je vakantie Texas

In...

Goedkope-vliegtickets-Austin

Ontdek Austin

Heb je je altijd al afgevraagd waar de countyrock vandaan komt? Uit Austin! Ook wel ‘Live Music Capital of the World’ genoemd. In deze stad met levendige entertainment en cultuur, ga jij je nooit vervelen. Kies uit maar liefst 250 muziek-venues en verschillende musea van wereldklasse. Kind of awesome toch?

Ontdek Dallas

Big Things Happen in Dallas! In deze stad is voor iedereen wat te beleven. Wat dacht je van: de beste internationale skyline, de grootste in- en outdoor shopping-centers en 26 verschillende buurten om te ontdekken.

Ontdek Houston

Deze vierde grootste stad in Amerika verandert langzaam in een booming place-to-be. Van kunstgalerijen tot trendy restaurants, winkels en voldoende groene ruimte. Hier is genoeg te ontdekken voor elke bezoeker. De gevarieerde ‘dining scene’ alleen al. Deze stad neemt eten heel serieus, dus eat your heart out in Houston!

Vlieg naar Texas