Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.
Goedkope vliegtickets Londen

Last minute stedentrip

Vanaf

Last-minute vliegtickets binnen Europa

Let's go

Goedkope vliegtickets Milaan

v.a.

v.a.

v.a.

Europa

Goedkope vliegtickets Ibiza

v.a.

v.a.

Last-minute vliegtickets buiten Europa

Verre reizen

Goedkope vliegtickets Dubai

v.a.

v.a.

v.a.

Buiten Europa

Goedkope vliegtickets Caïro

Last-minute stedentrip

Wil je er snel tussenuit? Boek dan een last-minute stedentrip naar een geweldige bestemming. Kies bijvoorbeeld voor het lekkere weer in Zuid-Europa of verken de monumenten van een onbekende Oost-Europese stad, zoals Gdansk. Tijdens een last-minute stedentrip kom je even helemaal tot rust.

Last-minute een weekendje weg

Er zijn veel mogelijkheden als je graag last-minute een weekendje weg gaat. Vanaf verschillende luchthavens vlieg je in een aantal uur naar diverse steden om vervolgens te genieten van prachtige architectuur en lekker eten. Wil je niet per se last-minute weg, maar wel op stedentrip? Onze stedentrips-pagina heeft ook goede tips!

Last-minute stedentrip vanaf Eindhoven

Kies er bijvoorbeeld voor om vanaf Eindhoven te vliegen. Er vertrekken verschillende luchtvaartmaatschappijen naar alle delen van Europa. In de Poolse stad Gdansk bekijk je de volgende hoogtepunten:

  • Nationaal Maritiem Museum: kom meer te weten over de rijke geschiedenis van de stad in dit interessante museum, dat uit meerdere vestigingen bestaat. Sla vooral de indrukwekkende Kraanpoort niet over.
  • Lange Markt: dit sfeervolle plein wordt omringd door historische gebouwen, waaronder het Raadhuis en de Groene Poort, die na de Tweede Wereldoorlog herbouwd is.
  • Sopot: als je in de zomer een middagje op het strand wilt liggen, ga je naar de nabijgelegen stad Sopot.

Daarnaast zijn steden in het zuiden van Europa een geweldige keuze. In Alicante bewonder je bijvoorbeeld het plein Plaza del Ayuntamiento en de kerk Esglesia de Santa Maria d’Alacant, maar ontspan je ook veel op de zonovergoten stranden. Spanje heeft sowieso veel interessante bestemmingen voor een geslaagde stedentrip. Vanaf Eindhoven vlieg je ook naar diverse Italiaanse steden, waaronder Milaan. Verken tijdens je bezoek bijvoorbeeld een van de volgende wijken:

  • Brera: deze gezellige wijk herbergt in zijn vele smalle straten veel geweldige cafés en winkels. Ook ligt hier het museum Pinacoteca di Brera met schilderijen van Rafaël en Rembrandt.
  • Centrum: de monumentale hoogtepunten van de stad liggen in het centrum, waaronder de enorme gotische Kathedraal van Milaan en de overdekte winkelstraat De Galleria Vittorio Emanuele II.
  • Sant’Ambrogio: in deze levendige universiteitswijk geniet je van een lekker drankje in een bar of verken je monumenten, zoals de Basiliek van Sint-Ambrosius

Maar ook het noorden van Europa heeft veel te bieden. Geniet bijvoorbeeld van een last-minute stedentrip naar de sfeervolle stad Dublin, waar je heerlijk bier proeft in een pub of de prachtige Trinity College Library bezoekt. Daarnaast is ook Londen een populaire bestemming voor een weekendje weg.

Super last-minute stedentrip

Op Vliegtickets.nl vind je eenvoudig een fantastische stedentrip. Op onze site boek je tickets naar elke bestemming, waardoor je gemakkelijk prijzen vergelijkt en zo de beste deal vindt.  Doordat tickets van elke airline worden aangeboden, vergelijk je bovendien de prijzen naar dezelfde bestemming. Heb je vragen over de boeking? Dan staat de Nederlandstalige klantenservice voor je klaar.