Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.
Goedkope-vliegtickets-Noorwegen-Oslo

Stedentrip Oslo

Vanaf

De beste vluchten voor je stedentrip naar Oslo

Stedentrip Oslo

Een stedentrip Oslo is eens wat anders dan een trip naar bekende steden als Parijs, Milaan en Londen. Vanaf de meeste luchthavens in Nederland boek je een vlucht naar Oslo en via Vliegtickets.nl doe je dat ook nog eens extra voordelig. Voor een stedentrip Oslo ben je hier aan het juiste adres.

Weekend Oslo

Moe van een lange week werken en wil je er eens even helemaal uit? Boek dan een last minute stedentrip Oslo en reis vanaf je werk direct door naar de dichtstbijzijnde luchthaven. Na een vluchtduur van 1 uur en 45 minuten land je al op het vliegveld van Oslo en begint jouw stedentrip. In een weekend Oslo valt er van alles te beleven in deze mooie Noorse stad en hebben musea, winkels, eetgelegenheden en clubs een uitgebreid aanbod en verlengde openingstijden. Het is gezellig druk in Oslo in het weekend, dus geniet mee van deze gezelligheid.

Stedentrip Oslo tips

Cultuur

Het Koninklijk Paleis in Oslo is zeker een bezoek waard voor mensen die van monumentale gebouwen houden. Oorspronkelijk werd dit paleis gebouwd als een soort vakantieverblijf voor de koning van Zweden, maar tegenwoordig is dit uiteraard eigendom van de Noorse koning. Ook het Fronerpark mag de cultuurliefhebber niet overslaan. In het Vigelandsanlegget zijn meer dan 200 bronzen en stenen beelden te zien die gemaakt zijn door de Noorse kunstenaar Gustav Vigeland. Daarnaast is kasteel Akershus een bezoek waard. Dit kasteel is toegankelijk en vanaf de kasteelmuren heb je een prachtig uitzicht over de stad.

Eten en drinken

Er zijn ook verschillende wijken of stadsdelen die je echt moet bezoeken tijdens je citytrip Oslo. Vind in het stadsdeel Vestre Aker de wijk Holmenkollen en bezichtig hier de skischans die bekend is van verschillende wereldkampioenschappen en de Olympische Winterspelen van 1952. Ben je op zoek naar gezelligheid en wil je een lekker hapje eten? Ga dan naar de wijk Stranden en loop langs het water de boulevard af. Bezoek een van de eetgelegenheden aan de boulevard of kies voor een snelle, lekkere hap bij een van de foodtrucks die hier staan. Aanraders voor een goede maaltijd zijn Dognvill Burger Tjuvholmen en Rorbua Aker Brygge. Begeef je je ’s avonds nog in het uitgaangsleven, dan is The Villa Oslo Dancing een echte aanrader.

Stedentrip Oslo aanbiedingen

Klaar voor jouw stedentrip Oslo? Via Vliegtickets.nl regel je gemakkelijk een vliegreis naar Oslo. In slechts enkele stappen krijg je een overzicht van de voordeligste aanbieders van vluchten naar deze mooie Noorse stad. Boek je reis Oslo last minute of plan jouw trip naar Noorwegen ver van te voren en geniet van al het moois dat de stad je te bieden heeft.