Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.
Noorwegen Henningsvær dorpje op de lofoten

Last-minute Noorwegen

Vanaf

Op last-minute naar Noorwegen doe je in...

Last-minute Noorwegen

Boek een last minute naar Noorwegen en geniet van levendige steden en een ongerepte natuur. Ga bijvoorbeeld naar de gezellige stad Bergen, bewonder het Noorderlicht in Tromsø of verken de musea van de hoofdstad Oslo. Een last minute naar Noorwegen is ideaal als je snel op vakantie wilt naar een prachtig land.

Last-minute vakantie Noorwegen

Er zijn veel redenen te bedenken om op een last minute vakantie naar Noorwegen te gaan, zoals de mooie natuur. Wij geven je dé 5 redenen om te gaan!

5 redenen voor een last-minute naar Noorwegen

  1. Dankzij de noordelijke ligging van Noorwegen maak je spectaculaire natuurverschijnselen mee, zoals de poolnacht en het kleurrijke noorderlicht
  2. Noorwegen staat bekend om de prachtige natuur, die je tijdens een last minute verkent. Ga bijvoorbeeld naar de spectaculair gelegen stad Tromsø en ontdek fjorden en bergen.
  3. In Noorwegen liggen verschillende historische steden die een bezoek meer dan waard zijn. Wat denk je bijvoorbeeld van Bergen of Stavanger?
  4. Je kunt rechtstreeks naar diverse steden in Noorwegen vliegen. Hierdoor heb je niet alleen een ruime keuze, maar ook een korte reistijd.
  5. In Noorwegen geniet je van het heerlijke lokale eten. Proef bijvoorbeeld een van de heerlijke zalmgerechten of kies voor lamsrib.

Last-minute Noorwegen deals

Op Vliegtickets.nl vind je diverse deals naar geweldige steden in Noorwegen. Kies bijvoorbeeld voor de hoofdstad Oslo en bezoek de volgende bezienswaardigheden:

  • Vigelandpark: maak een wandeling door dit groene park, waar je veel beelden bekijkt.
  • Akershus: dit prachtige kasteel komt uit de 13e eeuw en is open voor publiek.
  • Astrup-Fearnley museum voor Moderne Kunst: bewonder in dit interessante museum kunstwerken van Jeff Koons en Damien Hirst.

Tijdens een van de last minute reizen naar Noorwegen is het ook mogelijk om de natuur op te zoeken. Een goede bestemming is de noordelijk gelegen stad Tromsø. In de wintermaanden heb je een grote kans om het bijzondere noorderlicht te zien. Maar er zijn ook veel andere leuke dingen te doen:

  • Fjellheisen: ga met deze kabelbaan naar de top van de de 420 meter hoge rots Storsteinen voor een weids uitzicht op de stad en zijn prachtige omgeving.
  • Håkøya: breng een bezoek aan dit nabijgelegen en ongerepte eiland, waar je leuke wandelingen maakt.
  • Tromsø University Museum: dit interessante museum staat onder meer in het teken van geologie, archeologie en cultuurhistorie.
  • IJszeekathedraal: sla ook deze bijzondere kerk niet over, die in 1965 is ingewijd. Het hoogtepunt in het gebouw is het enorme glas-in-lood raam.

Last-minute Noorwegen airlines

Er vliegen verschillende maatschappijen rechtstreeks naar de leukste steden in Noorwegen: dit zijn Norwegian, SAS en KLM. Op Vliegtickets.nl vind je eenvoudig de beste last minute deal naar Noorwegen. Omdat op onze site tickets naar elke bestemming en met elke luchtvaartmaatschappij aangeboden worden, zie je in één oogopslag het beste ticket voor jou. Kijk snel voor meer reisopties voor Noorwegen. Heb je vragen over je boeking? De klantenservice helpt je graag. Binnen de kortste keren sta jij in een gezellige stad in Noorwegen!