Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.
Last-minute Benidorm

Last-minute Benidorm

Vanaf

De beste vluchten voor je last-minute naar Benidorm? Dan vlieg je naar Alicante!

Last-minute Benidorm

Last-minute naar Benidorm? Een goed idee, helemaal met één van de voordelige vliegtickets die wij voor je hebben. Vliegen naar Benidorm gaat wat lastig – daarom vlieg je eerst naar Alicante. Benidorm ligt 40 kilometer van Alicante. Vlieg je naar Alicante dan kan je bijna álle vervoersmiddelen nemen om in Benidorm te komen. Denk aan de trein, bus, tram en taxi. Wij bieden je een overzicht van de goedkoopste aanbieders van vluchten naar Alicante vanaf verschillende luchthavens in Nederland. Ook vliegen vanaf Brussel of Düsseldorf is mogelijk. Kijk welke prijs en datum jou het beste past en boek je last-minute naar Benidorm.

Last-minute vliegreis naar Benidorm

Spanje heeft veel mooie steden en eilanden om te bezoeken. Maar wat maakt Benidorm dan juist zo speciaal? Wij noemen vijf goede redenen voor een last-minute Spanje in Benidorm.

  1. De eerste reden is heel simpel: zon, zee, strand en genieten. Benidorm heeft vijf drukbezochte stranden waar van alles te beleven valt. Ga bijvoorbeeld naar Levante, het populairste strand van Benidorm. Geniet van de zon op het strand of ga juist actief bezig door te surfen, waterskiën of diepzee te duiken. Na een heerlijke dag op dit strand neem je plaats op één van de gezellige terrasjes of in één van de vele restaurants. En na het eten stap je zo het uitgaansleven van Benidorm in.
  2. Een andere reden om Benidorm te bezoeken is de prachtige natuur. Bezoek bijvoorbeeld Serra Gelada Nature Park, dat je te voet of per fiets kan ontdekken. Een ideale gelegenheid om in alle rust van al het moois om je heen te genieten. Bezoek de watervallen van Algar, waar je kunt zwemmen in kristalhelder water of beklim één van de drie bergen: de Puig Campana, Sierra de Bernia of de Sierra de Aitana.
  3. Cultuur is ook een goede reden om Benidorm te bezoeken. Hoewel er veel hoge hotels en appartementen in Benidorm zijn, staat het oude centrum van de stad nog bol van cultuur en historie. Bezoek het karakteristieke kasteel in het centrum en geniet van een prachtig uitzicht vanaf de top. Ook de Kerk van San Jaime is zeker een bezoek waard.
  4. Waar Benidorm zeker ook om bekend staat is de vele grote feesten die hier wekelijks, soms zelfs dagelijks worden gehouden. Ben jij een echt feestbeest, dan ben je in Benidorm goed op je plek. Vaak tref je de DJ’s die op Ibiza draaien ook aan bij één van de clubs in Benidorm. De stad heeft meer dan 150 clubs en discotheken waar je tot in de late uurtjes geniet van verschillende muziekstijlen.
  5. De vijfde reden om Benidorm te bezoeken zal veel Nederlanders aanspreken: fietsen. Huur een fiets bij één van de vele verhuurbedrijven en ontdek Benidorm al fietsend. De wegen in Benidorm zijn uitstekend geschikt voor fietsers en je ontdekt op een ideale manier de stad. Je komt overal en ziet zo veel meer dan met de auto of de bus.

Aanbiedingen voor jouw last-minute Benidorm

De maand waarin je reist heeft vaak invloed op de prijs van een vliegticket. Zowel in het hoog- als laagseizoen vind je bij ons een goede last-minute deal. De béste aanbiedingen voor een last-minute Benidorm vind je vooral in het voor- en naseizoen. Ben je niet aan de vakantiemaanden gebonden, dan reis je extra voordelig naar Benidorm. Check onze last-minutes naar Alicante hierboven of op de bestemmingspagina van Alicante.