Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.
Kefalonia

Last-minute Kefalonia

Vanaf

De beste vluchten voor je last-minute naar Kefalonia

Last-minute Kefalonia

Geniet optimaal van Griekenland met een een last-minute naar Kefalonia

Denk je aan de Griekse eilanden dan komen vast direct Kreta en Rhodos bij je op. Maar heb je al van Kefalonia gehoord? Dit schitterende eiland hoort bij de Ionische Eilanden. Pittoreske dorpen, mooie zandstranden, een azuurblauwe zee en een boeiende natuur: al het aangename van Griekenland ervaar je met een last-minute naar Kefalonia!

Vlieg naar de zon met de beste last-minute Kefalonia deals

Griekenland barst van de mooie eilanden, dus waarom zou je juist voor één van de last-minute Kefalonia deals kiezen? Daar zijn een aantal goede redenen voor. Een daarvan is één dat de beroemde film Captain Corelli’s Mandolin er is gefilmd. Is dat niet genoeg voor je? Dan halen de volgende argumenten je vast over om naar Kefalonia te reizen:

Allerlei soorten bestemmingen

Van de toeristische gezelligheid van een grote badplaats tot en met de rust van een klein dorpje, Kefalonia heeft het allemaal.

  • Kies bijvoorbeeld voor het havenplaatsje Agia Efimia. Ga hier overdag zonnen op één van de kiezelstranden en eet ’s avonds verse vis aan de haven.
  • Lange zandstranden, winkeltjes en allerlei uitgaansgelegenheden vind je weer in het meer toeristische Skala.
  • Zoek je liever het echte Griekse stadsleven op? Reis dan naar Argostoli, de hoofdstad van Kefalonia. Gezellige pleinen met allerlei tavernes en een sfeervolle promenade om over te flaneren, geven de ultieme vakantiesfeer. Loop ook zeker naar de haven. Hier zwemmen namelijk caretta caretta schildpadden die bij de vissersboten af en toe hun kopje boven water steken.

Waanzinnig mooie stranden

Google op Kefalonia en je ziet het meteen! Het eiland heeft schitterende stranden, zoals het beroemde Myrtos Beach. De combinatie van witte kleine kiezeltjes, een helderblauwe zee en een rotsachtige achtergrond bieden grandioos materiaal voor een topfoto.

Het is ideaal voor wandelaars

In het voor- en najaar heerst er heerlijk wandelweer. Bezoek dan bijvoorbeeld het Nationale Park Aenos-gebergte waar je een unieke flora treft.

Een gevarieerde en smakelijke keuken

In Nederland vind je genoeg Griekse restaurants maar nog beter is het om je salade met feta onder de Griekse zon op te peuzelen. Verder vind je op het eiland veel verse vis, waarbij er vaak octopus op de menukaart staat.

Ontdek de goedkoopste last-minute vakantie naar Kefalonia

Met een last-minute hou je extra geld over voor je vakantie. Hou daarom bij Vliegtickets.nl de last-minute Kefalonia deals in de gaten. Wij hebben namelijk de beste aanbiedingen voor snelle beslissers!

Last-minute naar Griekenland Kefalonia: voor een afwisselende vakantie in Griekenland

Of je nu veel wilt zien, actief wilt zijn of gewoon ontspannen van het zonnetje wilt genieten: een snel reisje naar Kefalonia kan altijd. Met Vliegtickets.nl heb je jouw last-minute vlucht naar Kefalonia zo voor elkaar!