Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.
Goedkope-vliegtickets-sardinie

Last-minute Sardinïe

Vanaf

De beste vluchten voor je last-minute naar Sardinïe

Last-minute Sardinïe

Last-minute Sardinië

Sardinïe heeft het beste wat het Mediterraanse zeegebied te bieden heeft. Prachtige stranden, fotogenieke dorpen en overheerlijke Mediterraanse cuisine. En dat op één eiland! In minder dan vier uur vlieg je naar Sardinië, wat zich onder Corsica bevindt. Wanneer je last-minute boekt, geniet je van fantastische deals. Onvoorstelbaar lage prijzen en een korte vliegtijd maken een last-minute Sardinië tot een geweldig idee voor wie spontaan zin heeft om de zon op te zoeken!

Last-minute Sardinië fly drive

In tegenstelling tot veel bestemmingen in het Mediterraanse zeegebied is Sardinië nog redelijk onontdekt. Daardoor zijn de meeste plekken op het eiland nog niet overrompeld door massatoerisme en hebben daarom hun authentieke charme behouden. Je vindt hier bijvoorbeeld gemakkelijk onaangetaste baaitjes en kleine dorpjes waar alleen Italiaans wordt gesproken. Boek een last-minute Sardinië fly drive en ontdek per auto dit pracht eiland op je dooie gemak. De auto boek je via onze partner Rentalcars gemakkelijk bij. Wij hebben wat tips verzameld om jouw last-minute Sardinië tot een onvergetelijke vakantie te maken.

  • Wanneer je foto’s bekijkt van de stranden op Sardinië heb je weinig overtuiging meer nodig. Het water is hier zó helder en het zand is hier zó wit, dat je je af begint te vragen of je je niet op een Caribisch eiland bevindt. In het noorden vind je de La Maddalena, een eiland wat regelrecht uit een droom lijkt te komen. Vanuit Palau vaar je hierheen met de veerboot of huur zelf een bootje en ontdek het ene paradijselijke strandje na het ander.
  • Een andere absolute must voor gepassioneerde strandgangers is Porto Giunco. Dit tropische strand staat bekend om de smalle witte strandstrook dat tussen de heldere zee en een lagune ligt. ’s Winters spot je in de lagune flamingo’s!
  • Naast de enorme hoeveelheid paradijselijke stranden vind je op Sardinië ook pittoreske dorpjes en prachtige steden. De stad Cagliari is een kleurrijk netwerk aan straatjes, verborgen pleintjes en imposante boulevards. Drink een heerlijk glas wijn bij Bar Florio, een verborgen parel op een klein pleintje. Wandel vervolgens over de promenade, vanaf waar je een prachtig uitzicht hebt op de haven.
  • Een andere must-do tijdens een last-minute vakantie Sardinië is het ontdekken van de grotten. Bezoek bijvoorbeeld de bekende Grotta di Nettuno, een netwerk van adembenemende druipsteengrotten. Of ontdek per boot Grotta del Blue Marino, een imposante stelsel van ‘kamers’ waar je doorheen vaart.

Last-minute Sardinië in augustus

Zin om spontaan op het vliegtuig te springen naar dit dromerige eiland? Wacht niet langer en boek bij ons jouw goedkope last-minute ticket naar Sardinië. Vanwege goede afspraken met vliegmaatschappijen bieden wij altijd de beste deals.

Last-minute Sardinië deals

Je hoeft niet naar de andere kant van de wereld te vliegen voor kristalhelder zeewater en witte zandstranden! Met een vliegtijd van minder dan vier uur is een last-minute Sardinië een perfecte keuze voor wie behoefte heeft aan een heerlijke vakantie zonder teveel gedoe. De Italiaanse charme en het overheerlijke eten komen daar nog bovenop! Waar wacht je nog op? Boek nu vliegtickets naar Olbia of Alghero.