Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.
airplane shadow

Let's make it fly again...

Vanaf

De laatste reis-updates voor jou!

Het Nederlandse reisadvies is voor diverse Europese landen helaas weer aangescherpt en daarom is het op dit moment voor Nederlandse toeristen lastig om te reizen, ook binnen Europa. We houden je op de hoogte zo snel er weer landen open gaan. Voor nu is het even Stay safe! en blijven we zeggen: #letsmakeitflyagain! ??

Deze landen verwelkomen jou weer...

Handige blogs over vliegen in coronatijd

Belangrijke informatie voor het boeken van een vlucht

Het kan zijn dat jouw favoriete of droombestemming nog niet toegankelijk is, er gelden namelijk nog veel negatieve reisadviezen en inreisverboden voor verschillende landen. Een negatief reisadvies of een inreisverbod staat los van het wel of niet worden uitgevoerd van een vlucht. Jij bent dan ook zelf verantwoordelijk hiervoor. Uiteraard helpen wij jou een handje, want via deze website vind jij het meest actuele overzicht van de huidige situatie per land.

Natuurlijk gelden er per airline vanaf heden ook andere gezondheids- en veiligheidsmaatregelen dan voorheen, zodat jij veilig en gezond op vakantie kunt. Check per airline aan welke maatregelen jij je moet houden. Wil jij alvast boeken, maar hou je toch in je achterhoofd dat er een kans is dat je eventueel zou moeten annuleren? Check de flexibele omboekingsmogelijkeden van de verschillende airlines om jou gerust te stellen.

Wil jij jouw reisdromen met ons delen?