Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.
Parkos parking

Vergelijk parkeren bij vliegvelden

Parkos

Vliegtickets geboekt? Boek direct ook je parkeerplek bij het vliegveld!

Zoek jij een parkeerplek dichtbij de luchthaven? Dan is Parkos de vergelijkingssite om te gebruiken. Met Parkos kan jij eenvoudig een parking reserveren. Je bekijkt het aanbod van 163 parkeeraanbieders rond 15 vliegvelden om de beste en voordeligste parkeerplek te vinden. Check het complete overzicht van parkeerplekken rondom diverse airports en lees ook nog eens uitgebreide informatie over de parkeerdiensten en -tarieven. Niet voor niets gingen al 2.000.000 klanten je voor!

In ’t kort nog de voordelen van Parkos:

  • Alle parkings persoonlijk geïnspecteerd
  • Gegarandeerd nergens goedkoper
  • Wijzigen en annuleren is gratis tot 24 uur voor aankomst
  • Klanten die een parkeerplek hebben gereserveerd beoordelen deze gemiddeld met een 8,6/10 gebaseerd op 60.000+ beoordelingen.

Vind je parkeerplek bij de volgende populaire luchthavens van Vliegtickets.nl

Schiphol Airport, the Netherlands

Schiphol

Ga jij het liefst met de auto naar Schiphol en laat je het openbaar vervoer liever links liggen? Vind dan hier direct en voordelig een parkeerplaats!

Eindhoven Airport

Eindhoven Airport

Heb jij een goedkope vlucht vanaf Eindhoven geboekt, maar woon je niet dichtbij? Dan is het natuurlijk makkelijk om de auto te pakken. Vind direct je parkeerplek!

Rotterdam Airport

Rotterdam Airport

Woon jij in de omgeving van Rotterdam en gooi jij eerst je koffers in de auto? Check dan hier waar je kan parkeren en makkelijk kan uitladen.

Brussel Zaventem Airport, Belgium

Brussel (Zaventem) Airport

Heb jij een vlucht vanaf België geboekt? Dan kan je ervoor kiezen om met de auto richting Brussel (Zaventem) te rijden en direct je parkeerplek te reserveren.

Parkos, parking on Brussel Charleroi

Brussel Charleroi Airport

Vlieg jij vanaf Brussel Charleroi, het kleine broertje van Zaventem? Ook hier kan jij gemakkelijk, veilig en direct je parking boeken!

Parkos, parking at Dusseldorf Airport, Germany

Düsseldorf Airport

Jouw tickets geboekt vanaf Düsseldorf Airport? Dan stap jij waarschijnlijk ook net zo gemakkelijk in de auto naar Duitsland. Regel voordelig je parking.