Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.

Goedkope vliegtickets Air Austral

Vanaf

Air Austral vliegtickets

De Franse luchtvaartmaatschappij Air Austral heeft als thuisbasis het eiland Réunion dat behoort tot Frankrijk, dat in de Indische Oceaan ten oosten van Madagaskar ligt. Deze airline vliegt naar diverse bestemmingen, zowel op Réunion als daarbuiten. Zo reis je met Air Austral onder meer vanaf Parijs en Marseille naar Réunion. Kijk op Vliegtickets.nl voor de beste Air Austral vliegtickets!

Beste vluchten van Air Austral

Air Austral check in - hoe werkt het?

Er zijn bij Air Austral verschillende manieren om in te checken:

  • Op de luchthaven: neem je e-ticket en paspoort mee als je op de luchthaven incheckt. Voor langeafstandsvluchten opent de incheckbalie op de luchthaven 3 uur voor vertrek en sluit deze 1 uur voor vertrek. Voor regionale vluchten opent de check in 3 tot 1,5 uur van tevoren en sluit deze 45 minuten voor vertrek. Kijk voor de actuele openingstijden op de site van Air Austral.
  • Online: de makkelijkste manier om in te checken is online. Na het ingeven van je boekingscode en achternaam begin je met inchecken op de website. De online check in opent 24 uur voor vertrek en sluit 1 uur van tevoren.

Air Austral raadt aan om ten minste 30 minuten voor het sluiten van de check in op de luchthaven te zijn, zodat je genoeg tijd hebt.

Air Austral – hoeveel bagage mag je meenemen?

Als je een vlucht met Air Austral boekt, mag je standaard hand- en ruimbagage meenemen. Voor de bagage gelden echter wel de volgende regels:

  • Handbagage: je mag zowel een koffertje als een persoonlijk item meenemen op vluchten van Air Austral. Samen mogen de handbagage items niet meer dan 10 kg wegen. De afmetingen van je koffer mogen maximaal 55x45x20cm zijn.
  • Ruimbagage: bij Air Austral mag je meerdere stuks ruimbagage inchecken, zolang het maximale gewicht niet wordt overschreden. Voor lange afstandsvluchten mag je in de klasse Loisirs 25 kg meenemen. In de klasse Confort mag dit 35 kg zijn en in de klasse Club Austral 40 kg. De maximaal toegestane afmetingen van je koffer zijn 180x80x40cm. Voor regionale vluchten mag je bij Loisirs 25 kg meenemen, bij Confort 30 kg en bij Club Austral 40 kg. Voor sommige routes gelden bovendien aangepaste eisen dus check het het goed op je reserveringsbevestiging.

Air Austral bestemmingen

Air Austral vliegt vanaf zijn basis op Réunion naar diverse bestemmingen. Vanuit Europa vlieg je bijvoorbeeld vanuit Parijs naar het eiland. Eenmaal op het eiland is het onder meer mogelijk om verder te reizen naar India, China, Zuid-Afrika, Mozambique en Mauritius. Op Vliegtickets.nl boek je eenvoudig Air Austral vliegtickets. Je zoekt bij ons namelijk naar vluchten vanaf élke vertrekluchthaven en naar élke bestemming. Hierdoor vergelijk je gemakkelijk de verschillende reisopties. Voor vragen neem je bovendien contact op met de klantenservice van Vliegtickets.nl, die Nederlands spreekt.

Praktische informatie voor je vlucht met Air Austral