Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.

Goedkope vliegtickets Airberlin

Vliegtickets Airberlin

Update: Air Berlin is failliet verklaard. Vlieg daarom met andere airlines naar jouw favoriete bestemming.

Airberlin was een Duitse luchtvaartmaatschappij die tot 2018 vluchten uitvoerde. Airberlin was een van de toonaangevende luchtvaartmaatschappijen in Europa. De tweede airline van Duitsland vloog vanaf Düsseldorf Airport naar Europese steden, zonbestemmingen en verre bestemmingen waaronder non-stop naar de VS en het Caribisch gebied. Door de samenwerking met Etihad Airways en het lidmaatschap van de mondiale luchtvaartalliantie oneworld werd het aantal verre bestemmingen nog aanzienlijk uitgebreid. Airberlin vloog in totaal naar ruim 145 bestemmingen en vervoerde in 2015 meer dan 30,2 miljoen passagiers.

Vergelijk het aanbod van andere luchtvaartmaatschappijen gemakkelijk en snel op Vliegtickets.nl. Vind alle maatschappijen die naar uw bestemming vliegen en ontdek de goedkoopste tarieven. Samen met haar partners maakt Vliegtickets.nl het zoeken naar vluchten makkelijk en overzichtelijk.

Deze airlines vliegen naar bestemmingen waar Airberlin ook naar toe vloog, bekijk snel hun aantrekkelijke tarieven voor vliegtickets:

 

 

Goede redenen om met Air Berlin te vliegen:

  • Lid van OneWorld – de globale luchtvaartalliantie
  • Full service aan boord inbegrepen: gratis eten en drinken
  • Wereldwijd netwerk
  • Groot aanbod vluchten
  • Vanaf 30 uur voor vertrek online inchecken
  • Luxe Business Class met flat seats