Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.

Goedkope vliegtickets Air Moldova

Vanaf

Air Moldova vliegtickets

Air Moldova is de nationale airline van Moldavië. De luchtvaartmaatschappij vliegt vanaf de luchthaven Chișinău International Airport naar verschillende steden in Europa, zoals Brussel, Berlijn, Rome en Boekarest. Bij Vliegtickets.nl vind en boek je eenvoudig de perfecte Air Moldova vliegtickets!

Air Moldova check in – hoe werkt het?

Als je met Air Moldova vliegt, check je op verschillende manieren in:

  • Op het vliegveld: het is mogelijk om op de luchthaven zelf in te checken bij een van de incheckbalies van de airline. De check in sluit 60 minuten voor het vertrek van je vlucht. Als je vanaf de luchthavens van Brussel of Frankfurt vliegt, sluit de check in 40 minuten voor vertrek. Om ervoor te zorgen dat je genoeg tijd hebt op de luchthaven, raadt Air Moldova aan om 3 uur van tevoren op het vliegveld aanwezig te zijn.
  • Online: Air Moldova biedt ook een online check in aan. Dit kan vanaf bepaalde luchthavens, die je op de website van Air Moldova vindt. De online check in opent doorgaans 24 uur voor je vlucht en sluit 2 uur voor vertrek. Vergeet na het online inchecken niet je boarding pass te printen. Eventuele bagage geef je af bij de drop off counter.

Het is mogelijk om tot 15 minuten voor vertrek te boarden. Voor vluchten vanaf Frankfurt sluit het boarden 30 minuten voor vertrek.

Air Moldova bagage – wat zijn de bagageregels?

Op de vluchten van Air Moldova gelden verschillende regels wat betreft je bagage, afhankelijk van in welke reisklasse je vliegt. Dit zijn de regels per klasse voor handbagage:

  • Economy Class: als handbagage mag je 1 koffer meenemen van maximaal 8 kg en met de afmetingen 50x40x25cm. Deze afmetingen zijn inclusief eventuele wieltjes. Daarnaast mag je onder meer ook een jas, paraplu, handtas of camera meenemen aan boord.
  • Business Class: als Business Class-passagier mag je 2 stuks handbagage meenemen, één stuk van 8 kg en één stuk van 4 kg. Ook voor deze koffers gelden de afmetingen 50x40x25cm. Daarnaast is er een persoonlijk item toegestaan, zoals een jas of handtas.

Hieronder zie je de regels voor ruimbagage. Let er op dat je je koffers uiterlijk 60 minuten voor vertrek incheckt.

  • Economy Basic: in deze reisklasse mag je geen ruimbagage meenemen.
  • Economy Regular: bij Economy Regular mag je 1 stuk ruimbagage inchecken van maximaal 23 kg en met een totale lengte, breedte en hoogte van 158 centimeter.
  • Economy Premium: bij deze klasse mag je 2 koffers van 23 kg meenemen. Ook hier geldt een maximale maat van 158 centimeter.
  • Business: als je Business Class vliegt, mag je 2 koffers van 32 kg per stuk meenemen met 158 centimeter als maximale maat.

Air Moldova bestemmingen

Met Air Moldova vlieg je naar verschillende toffe bestemmingen, zoals de Moldaavse hoofdstad Chișinău. Op Vliegtickets.nl vind je zonder moeite de beste Air Moldova vliegtickets.