Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.

Goedkope vliegtickets Level

Vanaf

Level

Vliegtickets Level

Update: Level is failliet verklaard. Vlieg daarom met andere airlines naar jouw favoriete bestemming. Level was een Spaanse luchtvaartmaatschappij die tot 2020 vluchten uitvoerde.

Deze airlines vliegen naar bestemmingen waar Level ook naar toe vloog, bekijk snel hun aantrekkelijke tarieven voor vliegtickets:

Vlieg met Level naar de mooiste bestemmingen in Europa. Vanuit Spanje vliegt Level nog naar verschillende bestemmingen in Noord-Amerika, Zuid-Amerika en het Caribisch Gebied. Wil jij goedkope Level-vluchten boeken? Boek jouw Level-vliegtickets vandaag nog gemakkelijk op Vliegtickets.nl.

Informatie over Level-vluchten

Level was een budget-luchtvaartmaatschappij die opgericht was in 2017 met als thuisbasis Barcelona El-Prat. Level vloog vanaf april 2019 ook op Amsterdam Schiphol. Met Level vloog je goedkoop naar de mooiste wereldsteden, zoals Londen, Barcelona en Wenen.

Reisklassen Level

Op vluchten binnen Europa bood Level twee tarieven: Basic en Optima. Bij het goedkoopste tarief Basic was geen check-in bagage inbegrepen maar bij Optima mocht je kosteloos een koffer inchecken met een gewicht van 25 kilo. Op langeafstandsvluchten bood Level Economy en Premium Class aan. Bij Economy Class was geen check-in bagage inbegrepen, maar bij Premium Class mocht je kosteloos twee koffers inchecken.

Handbagage op Level-vluchten binnen Europa

Op vluchten binnen Europa met Level mocht je een stuk handbagage meenemen met de maximale afmetingen van 55x40x20 cm. Het maximale gewicht voor je handbagage was 10 kilo. Ook mocht je een ander persoonlijk voorwerp meenemen, zoals een kleine tas of een koffertje, dat onder de stoel voor je moest passen.

Stoelen op Level-vluchten

Op de korte afstanden kon je wanneer je bij Vliegtickets.nl goedkope Level-vliegtickets boekte ook je voorkeursstoel reserveren. Zo koos je ook voor meer beenruimte met Space (20% meer beenruimte), Space Plus (10% meer beenruimte, voorrang bij het boarden en een zitplaats op rij 2-4) en Space One (20% meer beenruimte, voorrang bij het boarden en een zitplaats vooraan).

Laatste update: juni 2020

Goede redenen om met Level te vliegen

  • Aantrekkelijke ticketprijzen
  • De airline heeft een jonge vloot
  • Vliegt vanuit Spanje ook naar verre bestemmingen
  • Je kan rekenen op een goede service van Level