Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.
Singapore - skyline

Vlieg naar Singapore Changi Airport

Vanaf

Vergelijk vliegtickets naar Singapore Changi Airport

Alles over Singapore Changi Airport

Changi Airport vormt de toegangspoort naar de multiculturele metropool Singapore. Deze hypermoderne luchthaven is van alle gemakken voorzien en biedt daarnaast tal van attracties, variërend van een bioscoop tot gratis tours naar het centrum van Singapore. Het Britse Skytrax heeft Singapore Changi Airport dan ook niet voor niets uitgeroepen tot  ’s werelds beste vliegveld van 2019.

Welke voorzieningen vind ik op Singapore Changi Airport?

Op Changi Airport valt genoeg te beleven. Wie na een lange vlucht even heerlijk wil ontspannen kan zich kosteloos laten masseren in één van de vele massagestoelen en voetmassage-apparaten. Als je meer dan zes uur moet wachten op een vlucht kun je zelfs meegaan op een gratis bustour door Singapore, die je in tweeëneenhalf uur langs de hoogtepunten van de stadsstaat brengt.

Ook wanneer je niet zo lang hoeft te wachten hoef je je op Changi Airport geen moment te vervelen. Zo zijn er onder meer een vlindertuin, een tweetal bioscoopzalen en een observatiedek om vliegtuigen te spotten. Het echte pronkstuk van Singapore Changi Airport is echter de binnentuin Shiseido Forest Valley met haar 40 meter hoge kunstmatige waterval.

Met welke airlines vlieg ik naar Singapore Changi Airport?

Wie vanaf Schiphol rechtstreeks naar vliegveld Singapore Changi wil vliegen, kan kiezen tussen Singapore Airlines en de KLM. Beide luchtvaartmaatschappijen voeren dagelijkse vluchten uit tussen Amsterdam en Singapore. Zo’n directe vlucht duurt ongeveer 12 uur en 40 minuten.

Heb je geen bezwaar tegen een tussenstop onderweg? Dan heb je aanzienlijk meer keuzemogelijkheden. Vlieg bijvoorbeeld met Etihad Airways en  stap over op Abu Dhabi International Airport, of reis met Cathay Pacific en wissel van vliegtuig op Hong Kong International Airport.

Een ticket boeken naar exotisch Singapore kan snel en gemakkelijk via onze website. Ga naar https://www.vliegtickets.nl/azie/singapore/ en vul je gewenste vertrek- en retourdata in. De handige zoekmachine toont je vervolgens een overzicht van alle luchtvaartmaatschappijen die op die dagen tussen Nederland en Singapore vliegen. Onze service houdt niet op na het boeken van je ticket. De Nederlandstalige klantenservice van Vliegtickets.nl  staat je graag bij wanneer je vragen hebt over zaken als je ticket of je vluchtschema.

Hoe kom ik van Singapore Changi Airport naar het centrum?

Een eerste manier om vanuit Singapore Changi Airport naar het centrum te reizen is met de metro. Stap vanaf luchthaven Singapore Changi op de East-West lijn naar station Tanah Merah, van waaruit je doorreist naar station Raffles Place in het hart van de stad. De metro vertrekt tussen grofweg 6 uur ’s ochtends en middernacht elke 12 minuten, en doet 55 minuten over de rit naar het stadscentrum.

Naast de metro is er ook een shuttlebus die, afhankelijk van het tijdstip, elke 15 minuten of elke 30 minuten rijdt. Deze busdienst stopt bij alle bekende hotels in centraal Singapore, en brengt je in zo’n 25 minuten naar het centrum. Bussen vanaf het vliegveld naar de stad rijden 24 uur per dag, en zijn dus een ideale optie voor reizigers die laat aankomen in Singapore.