Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.
Goedkope-vliegtickets-sardinie

Vlieg naar airports op Sardinië

Vanaf

Vergelijk vliegtickets naar Airports op Sardinië

Vliegen met

v.a.

Vliegen vanaf

Goedkope-vliegtickets-sardinie

Sardinië Airport

Sardinië is een prachtig eiland en uitstekend geschikt voor een citytrip of een vakantie. Wanneer je een vliegreis boekt naar dit Italiaanse eiland, dan land je in de meeste gevallen in het zuiden van het eiland op Cagliari Elmas Airport ten noordwesten van de stad Cagliari. Daarnaast kent het eiland nog twee vliegvelden: Olbia Costa Smeralda Airport ​en Alghero. Cagliari Airport is verreweg de drukste luchthaven en heeft jaarlijks ruim 3 miljoen bezoekers. Vooral de budgetmaatschappijen vliegen op de kleinere luchthavens en de meeste maatschappijen op de grootste luchthaven van Sardinië, Cagliari dus.

Welke voorzieningen vind ik op Cagliari Elmas Airport?

Qua voorzieningen heeft Cagliari Elmas Airport niet heel veel te bieden. Op de tweede verdieping tref je het panorama restaurant aan met een gezellig terras. De winkels en eetgelegenheden zijn gevestigd op de eerste verdieping in de vertrekhal. Je eet hier even een snelle snack of eet een lekkere lunch of avondmaaltijd. Belastingvrij winkelen doe je bij de winkels die je na de douane aantreft. Voor de zakelijke reiziger zijn er verrassend veel voorzieningen. Zo is er een zakencentrum met zes kantoren en een vergaderzaal op de tweede verdieping. Ook zijn er twee VIP lounges die alleen toegankelijk zijn voor passagiers die Business Class reizen.

Met welke airlines vlieg ik naar Sardinië Airport?

Dagelijks gaan er meerdere rechtstreekse vluchten van Nederland naar Sardinië Airport. Airlines als Ryanair, KLM, Alitalia en Eurowings vliegen van en naar het vliegveld van Sardinië. De vliegtuigen van deze maatschappijen vertrekken voornamelijk vanaf Schiphol Airport, maar ook vanaf de overige Nederlandse luchthavens zijn er vluchten. Daarnaast zijn er nog verschillende maatschappijen die vluchten met een transfer aanbieden. In sommige gevallen zijn vluchten met een tussenstop voordeliger dan een rechtstreekse vlucht. Vergelijk de prijzen op Vliegtickets.nl daarom ook altijd goed.

Hoe kom ik van Sardinië Airport naar het centrum?

Er gaan geen bussen van Cagliari Elmas Airport naar het centrum van Cagliari. Wel is er een treinverbinding en gaat er driemaal per uur een trein naar het centrum. Een treinticket kost nog geen EUR 2 en dus is het vervoer erg voordelig. Een taxirit naar het centrum is ook voordelig en snel. Binnen een kwartier ben je met de taxi in het centrum. Wil je jouw vervoer in eigen hand hebben, huur dan van te voren je huurauto en haal deze op, op Sardinië Airport. Zo ontdek jij het eiland in je eigen tempo.

Een vlucht boeken naar Sardinië

Wil je Sardinië bezoeken, boek dan voordelig je reis via de website van Vliegtickets.nl. Je hebt dan een volledig overzicht van alle vluchtaanbieders en van de ticketprijzen. Selecteer de datum waarop je wilt vliegen en kies de voordeligste reis. Kijk op de last-minute-pagina van Sardinië voor voordelige last-minutes.