Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.
Goedkope vliegtickets Krakau

Vlieg naar Krakow Airport

Vanaf

Vergelijk vliegtickets naar Krakow

Alles over Krakow Airport

Op elf kilometer ten westen van Krakow, in het dorp Balice, ligt Krakow Airport. Dit is het op één na drukste vliegveld van Polen en heeft zowel internationale als binnenlandse vluchten. Het vliegveld opende in 1964 en heeft inmiddels meer dan zeven miljoen passagiers per jaar.

Welke voorzieningen vind ik op Krakow Airport?

  • Op de begane grond van de passagiers terminal bevindt zich het InfoKrakow Point. Hier haal je als toerist alle informatie die je nodig hebt, zoals plattegronden van Krakow, informatieboekjes en hulp bij het zoeken naar accommodatie. Daarnaast vertellen ze je hier ook graag over de culturele evenementen die tijdens jouw verblijf in de omgeving plaatsvinden!
  • Op het vliegveld vind je meerdere eetgelegenheden waar je ontspannen geniet van een hapje of drankje. Drink een lekkere cappuccino bij Costa Coffee of smul van een heerlijke Italiaanse maaltijd bij Boccone Trattoria.
  • Op de luchthaven van Krakow zijn er ook genoeg shop mogelijkheden. Authentieke souvenirs scoor je bij Discover Krakow of bij Senses of Krakow. Interessant leesvoer vind je bij Relay of Virgin. Voor hoogstaande sieraden- en make-up-merken ga je naar Baltona of Amber Jewellery.

Met welke airlines vlieg ik naar Krakow Airport?

Vanuit zowel Amsterdam als Eindhoven vertrekken er dagelijks rechtstreekse vluchten naar Krakow die er een kleine twee uur over doen.

  • Vanaf Amsterdam vlieg je rechtstreeks naar Krakow met KLM, of indirect met bijvoorbeeld Lufthansa, LOT Polish Airlinesof Austrian. De indirecte vluchten doen er zo’n vier uur over.
  • Vanaf Eindhoven heb je meerdere opties in luchtvaartmaatschappijen die rechtstreeks naar Krakow vliegen, namelijk lowbudget airlines Wizz Air, Ryanair en Transavia. Vanaf Eindhoven naar Krakow vliegen is over het algemeen een stuk goedkoper.

Vanuit Krakow vervolg je gemakkelijk je reis naar het Midden-Oosten of Oost-Europa met één van de 23 airlines die vanuit hier vliegen.

Hoe kom ik van Krakow Airport naar het centrum?

Er zijn meerdere manieren om gemakkelijk het centrum van Krakow te bereiken vanaf het vliegveld. Wij hebben de beste manieren voor je op een rijtje gezet:

  • De snelste en gemakkelijkste manier is met de trein. De Krakow Airport Train brengt je in minder dan 20 minuten naar het centrum van Krakow en een ticket kost rond de 2 euro. Het Airport station bevindt zich bij de passagiersterminal van het vliegveld, waar je ook de ticketmachines vindt. De trein heeft airconditioning, oplaadpunten en zelfs WiFi!
  • Krakow Airport Taxi is de enige officiële taxiservice van het vliegveld. Deze taxi’s brengen je voor rond de 15 euro naar het centrum van Krakow.
  • Huur een auto. Als je behoefte hebt aan bewegingsvrijheid en meer van Polen wilt ontdekken, huur dan een auto! Je huurt je auto online via Rentalcars of via onze klantenservice bij Sunny Cars. Je huurauto haal je op bij het vliegveld en voordat je het weet, ben je Polen met de auto aan het ontdekken.