Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.
Singapore - skyline

Goedkope vliegtickets Singapore

Vanaf

Goedkoop vliegen naar Singapore

Het allerkleinste land met gelijknamige hoofdstad in Zuidoost-Azië is Singapore, gelegen tussen Indonesië en Maleisië. Hoewel Singapore voor veel mensen een tussenstop is op weg naar bijvoorbeeld Indonesië of Australië, is het land zelf ook een bezoek waard. Trek dus een paar dagen uit om met uw vliegtickets naar Singapore deze moderne en welvarende stad te ontdekken. Singapore kent een uitstekende infrastructuur en het is makkelijk het centrum door te trekken, de bezienswaardigheden te bekijken, heerlijk te eten en uitgebreid te winkelen in één van de enorme shopping malls.

Bezienswaardigheden

In de eerste plaats is Singapore een stad die ervaren moet worden. Het goed georganiseerde Singapore is welvarend en dat is te merken aan de vele heerlijke restaurants en het bruisende uitgaansleven. Bovendien is het een ware attractie één van de grote shopping malls te bezoeken en te winkelen zoals de lokale bevolking dat doet. Maar ook zijn er authentieke antiekwinkels en boetiekjes te vinden, waardoor de stad niet enkel een walhalla van moderniteit is. De verschillende wijken zijn bepalend voor het karakter van de stad. Het oude koloniale centrum met historische gebouwen, Little India waar een geur van pittige kruiden hangt en het niet te ontbreken Chinatown met gezellige markten. Door het centrum van de stad stroomt de Singapore River met gezellige kades waar veel terrasjes te vinden zijn. Dit is een belangrijke ontmoetingsplaats voor de lokale bevolking en toeristen. Ontdek nu het moderne en indrukwekkende Singapore met Vliegtickets.nl!

Van en naar het vliegveld

Met vliegtickets naar Singapore reist u naar het internationale vliegveld Changi, een vliegveld dat al meerdere keren tot de beste ter wereld is uitgeroepen. Het centrum van Singapore ligt op ongeveer 20 kilometer afstand. In ruim een half uur brengt de Mass Rapid Transit metro u naar hartje Singapore. Ook kunt u met de stadsbus in het centrum komen, dit duurt wel wat langer, of met een taxi, wat relatief gezien niet erg duur is.

Boek uw vliegtickets naar Singapore

Nieuwsgierig naar het bijzondere Singapore waar u van de heerlijke Aziatische keuken kunt genieten en uitgebreid kunt shoppen? Vliegtickets.nl weet hoe u er het snelst kunt komen. Boek dus nu uw vliegtickets naar Singapore!