Meest gestelde vragen

De goedkoopste prijs

Boek nu

Reizigers beoordeling

Kaapstad reizigers beoordelen
Vliegtickets.nl met een:
Bekijk beoordelingen

Tevreden klanten

91% van onze klanten beveelt ons aan
Bekijk reviews

Goedkope vliegtickets Kaapstad!

Vliegtickets naar Kaapstad

De Zuid-Afrikaanse stad Kaapstad is een waanzinnig populaire vakantiebestemming, mede door de wonderschone omgeving en de ligging aan de voet van de Tafelberg. In de buurt van deze miljoenenstad zijn prachtige natuurparken en wijngebieden te vinden en de hoofdstad zelf is een onuitputtelijke bron van bezienswaardigheden en vermaak. Met een fascinerende geschiedenis, fraaie musea en indrukwekkende architectuur is het bezoeken van Kaapstad een absolute must. Dat de stad door Nederlandse zeevaarders gesticht is, is nog altijd te zien aan de koloniale architectuur. Met vliegtickets naar Kaapstad op zak, bent u er zo, bijvoorbeeld met Emirates.

Bezienswaardigheden

Uiteraard is een grote bezienswaardigheid van Kaapstad de omringende natuur, zoals de wereldberoemde Tafelberg, die u wandelend of met een kabelbaan kunt beklimmen. De prachtige stranden, natuurparken en wijngebieden maken de omgeving onweerstaanbaar. En uw reis naar Zuid-Afrika kan zich dan ook onmogelijk beperken tot een bezoek aan deze stad. Toch heeft de stad zelf ook een ontzettende aantrekkingskracht. Er zijn interessante musea, zoals de Gold of Africa Museum, over de Afrikaanse goudsmeden en de South African National Gallery, met een uitgebreide schilderijencollectie. De stad heeft tevens een imposante botanische tuin, de mooiste ter wereld, en een bezoek aan het Robbeneiland, waar Mandela jarenlang gevangen zat, mag ook niet ontbreken. Bezoek ook de townships van Zuid-Afrika met een georganiseerde tour.

Van en naar het vliegveld

Met uw vliegtickets naar Kaapstad komt u aan op het internationale vliegveld van Kaapstad. Het vliegveld ligt op 22 kilometer afstand van de stad. Er is geen treinverbinding, maar u kunt wel met de shuttlebus het centrum bereiken. De Airport MyCiti shuttles rijden tot 22.00 uu om de 15 minuten. De rit duurt ongeveer een halfuur. Een andere goede optie is het nemen van een taxi, waarvan de prijzen variëren. Met een taxi naar het centrum duurt ongeveer 20 minuten.

Boek uw vliegtickets naar Kaapstad

Ontdek de cultuur van Kaapstad en de zinderende natuur van Zuid-Afrika. Vliegtickets.nl zet voor u de meest voordelige en actuele vliegtickets naar Kaapstad op een rij. Boek nu uw reis! Tijdens de KLM Werelddeal Weken 2019 vlieg je nog voordeliger naar Kaapstad! 

Lees verder
Verberg tekst