Meest gestelde vragen

Vliegtickets Brussel

De goedkoopste prijs

Boek nu

Reizigers beoordeling

Brussel Zaventem reizigers beoordelen
Vliegtickets.nl met een:
Bekijk beoordelingen

Tevreden klanten

91% van onze klanten beveelt ons aan
Bekijk reviews

Goedkope vliegtickets Brussel Zaventem!

Reizen vanaf Brussel

Een vliegticket naar Brussel zal u misschien niet snel boeken, maar kan in sommige gevallen heel handig zijn. Op Vliegtickets.nl bieden wij u ook de mogelijkheid om vliegtickets vanaf Brussel te reserveren. Brussel is voor vele Nederlanders een goede optie om hun vakantie te beginnen. Wij bieden u het beste aanbod vliegtickets vanaf Brussel, tegen scherpe tarieven. Bij ons boekt u snel en makkelijk en alle maatschappijen met een vertrek vanaf Brussel.

Brussel zo dichtbij, zo anders

In de hoofdstad van België kan iedereen zich wel een paar dagen vermaken. Wie van cultuur houdt kan de vele bezienswaardigheden bekijken, zoals het Koninklijk Paleis, de Munt of het Atomium; of een bezoek brengen aan één van de vele musea. Winkelen kan in de vele gezellige smalle straatjes in het centrum en in de Louizalaan, waar de duurdere winkels gevestigd zijn. Brussel heeft een levendig uitgaansleven dat zich concentreert rond de Beurs en het Sint-Goriksplein. Gaat u vliegen vanaf Brussel, dan kunt u natuurlijk uw reis wat eerder beginnen zodat u ook wat van de stad kunt meemaken.

Vluchten Brussel

Naast vertrek uit Amsterdam, kunt u bij ons ook vluchten vanuit Brussel reserveren. Vluchten vanaf Brussel kunt u opvragen door uw vertrekplaats aan te passen. U krijgt dan in het vluchtoverzicht alle vluchten vanuit Brussel naar uw bestemming te zien met de daarbij behorende scherpe tarieven. Vliegen vanaf Brussel biedt voor sommige verschillende voordelen. Het kan u bijvoorbeeld tijdswinst opleveren en soms ook geld schelen. Is Brussel een optie voor u? Vergelijk dan de vluchtmogelijkheden van Amsterdam en Brussel, zodat u de juiste keus kunt maken voor uw vliegticket.

Lees verder
Verberg tekst