Meest gestelde vragen

De goedkoopste prijs

Boek nu

Reizigers beoordeling

Dublin reizigers beoordelen
Vliegtickets.nl met een:
Bekijk beoordelingen

Tevreden klanten

91% van onze klanten beveelt ons aan
Bekijk reviews

Goedkope vliegtickets Dublin!

Vliegtickets naar Dublin

Met uw goedkope vliegtickets Dublin vliegt u naar de prachtige Ierse hoofdstad. Met vliegtickets Dublin reist u naar de stad die geroemd wordt om het zwarte Guinness bier, de beste pubs ter wereld, de band U2 en de thuisplaats van grote bedrijven als Google. Maar Dublin is heel veel meer dan dat en dat zult u ontdekken tijdens uw vakantie Dublin. In het prachtige historische centrum waant u zich een paar eeuwen terug in de tijd en de stad kent fraaie musea, een prachtige bibliotheek, leuke winkels en veel theater en muziek. In Dublin kunt u zich onder laten dompelen in het Ierse drinkgelag en de bijkomende gezelligheid. Boek nu uw goedkope vliegtickets Dublin en ga naar één van de leukste vakantiebestemmingen van Vliegtickets.nl.

Bezienswaardigheden tijdens uw vliegvakantie Dublin

Een belangrijke attractie van Dublin zijn natuurlijk de vele gezellige pubs. Die zult u tijdens uw vliegvakantie Dublin ongetwijfeld tegen het lijf lopen. In Temple Bar, de uitgaanswijk gelegen in het oude middeleeuwse centrum van de stad, is het overdag en 's avonds gezellig en dit is dan ook een ideale plek om Guinness te drinken. Met uw goedkope vliegtickets Dublin zult u dit allemaal beleven. Als u meer wilt leren over dit beroemde bier bezoek dan het Guinness Storehouse, waar u tevens kunt genieten van een mooi uitzicht over de stad. Breng een bezoekje aan het Irish Museum of Modern Art met uw vliegtickets Dublin. Dit museum heeft een mooie collectie moderne kunst en spannende tentoonstelling en ook het postkantoor op O'Connell Street is een bezoek waard. Bekijk dit prachtige monument met een interessante geschiedenis. Bezoek ook het mooie Dublin Castle met musea en cafés. Naast een mooie haven, heeft Dublin ook een prachtige baai die aan het centrum ligt. Hier kunt u lekker uitwaaien na een stadswandeling tijdens uw vliegvakantie Dublin.

Van en naar het vliegveld

Met uw goedkope vliegtickets Dublin reist u naar het internationale vliegveld van Dublin, wat op ongeveer 10 kilometer afstand van het centrum ligt. Er rijdt geen trein naar het centrum en het meest voor de hand liggend is om de bus te nemen. Elke tien minuten (en tussen 20.00 en 04.30 uur elke 20 minuten) rijdt er een AirCoach naar centrale plekken in Dublin. U kunt overigens ook gewoon een stadsbus deze kant op nemen wat een iets goedkopere optie is. In 20 tot 30 minuten bereikt u met de bus het stadscentrum om zo uw vliegvakantie Dublin te kunnen beginnen met uw goedkope vliegtickets Dublin.

Vliegtickets Dublin vergelijken en boeken met Vliegtickets.nl

Vliegtickets.nl helpt u op eenvoudige wijze op weg naar Dublin. Vliegtickets.nl is gespecialiseerd in goedkope vliegtickets vergelijken. Op die manier kunnen we u de laagste prijsgarantie geven voor uw goedkope vliegtickets Dublin. De prijzen worden vergeleken van de goede airlines vliegtickets Aer Lingus of goedkope vliegtickets KLM en voor u het weet geniet u van een heerlijke Guinness met uw goedkope vliegtickets Dublin!

Lees verder
Verberg tekst