Meest gestelde vragen

Vliegtickets Valencia

De goedkoopste prijs

Boek nu

Reizigers beoordeling

Valencia reizigers beoordelen
Vliegtickets.nl met een:
Bekijk beoordelingen

Tevreden klanten

91% van onze klanten beveelt ons aan
Bekijk reviews

Goedkope vliegtickets Valencia!

Vliegtickets naar Valencia

Het prachtige Valencia wordt niet alleen vaak bezocht om de gezellige stad, maar ook om de mooie regio. Als vakantiebestemming kiezen veel mensen voor de kuststrook en het binnenland van de gelijknamige provincie. De stad Valencia is vijf eeuwen in handen van Moslims geweest en heeft dus zowel oosterse als westerse architectuur. Het is een jonge stad met veel studenten en een bruisend uitgaansleven. Bovendien is het de stad waar het belangrijkste gerecht van de Spaanse keuken is uitgevonden, de paella. Met vliegtickets naar Valencia gaat u op weg naar een spannende stad met een heerlijke keuken.

Bezienswaardigheden

Het meest opvallende gebouw van Valencia is de futuristische Stad van Kunst en Wetenschap, een cultureel centrum met een museum, theater, aquarium en veel meer. Door de vele culturen die in de stad aanwezig zijn geweest is het stadsbeeld zeer gevarieerd. La Lonja de la Seda, de Zijdebeurs, en de Torres de Serranos, de voormalige toegangspoort tot de stad en de Botanische tuin, sieren het stadsbeeld. Andere belangrijke trekpleisters zijn de Mercado Central het Estacion del Norte en de kathedraal La Seu. In de buurt Barrio del Carmen, een oude volkswijk, is veel kunst te vinden en bovendien verandert het 's nachts in een bruisende uitgaanswijk.

Van en naar het vliegveld

Met vliegtickets naar Valencia komt u aan op het vliegveld van Valencia, ongeveer 10 kilometer van het stadscentrum verwijderd. Met de metro kunt u gemakkelijk het centrum bereiken. De metro's rijden met grote regelmaat en de rit naar het Estacio Nord in het centrum van de stad duurt circa 20 minuten. Ook rijden er verschillende bussen naar het centrum en bovendien is het ook mogelijk om met de bus vanaf het vliegveld naar een andere bestemming in de regio te reizen.

Boek uw vliegtickets naar Valencia

Met voldoende bezienswaardigheden, een heerlijke keuken en het strand in de buurt heeft u ongetwijfeld zin om naar Valencia te reizen. Vliegtickets.nl verzorgt de reis graag voor u. Zoek nu in het systeem en boek uw vliegtickets naar Valencia!

Lees verder
Verberg tekst