Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.
Goedkope vliegtickets Düsseldorf

Goedkope vliegtickets Dusseldorf

Vanaf

Goedkoop vliegen naar Düsseldorf

In het Duitse Ruhrgebied ligt de eeuwenoude stad Düsseldorf. Hoewel de stad bij velen bekend is vanwege het grote vliegveld en de kerstmarkten, heeft de Düsseldorf nog veel meer te bieden. Denk aan het prachtige historische centrum en de indrukwekkende kerken, theaters en musea. De avant-garde architectuur contrasteert mooi met de historische bouw en de stad heeft dan ook vele kanten. Overdag een welvarende kantoorstad, met ’s nachts een los en bruisend uitgaansleven. Hoewel de stad ook per trein bereikbaar is, ben je met vliegtickets naar Düsseldorf een stuk sneller en kan jouw reis in Düsseldorf meteen beginnen.

Bezienswaardigheden

Met veel theaters, kerken en musea is het moeilijk uitgekeken te raken op Düsseldorf. Enkele architectonische hoogtepunten zijn de prachtige Andreaskirche, de St. Lambertuskerk en het Rathaus op de Marktplatz. Ook is er modernere architectuur te vinden, onder andere naar ontwerp van Frank Gehry. Wat betreft kunst en musea doet het niet onder voor grotere steden. Kunstsammlung K20 en K21 tonen hedendaagse kunst en het Museum Kunstpalatz heeft een collectie kunst van de 16e eeuw tot nu. Om te winkelen is Düsseldorf ook zeer populair en het mooie historische centrum, de Altstadt, is naast een bezienswaardigheid ook een locatie om te shoppen. Bezoek ook het jachtslot Schloss Benrath, een prachtig kasteel net ten zuiden van de stad.

Van en naar het vliegveld

Met vliegtickets naar Düsseldorf vlieg je naar het Düsseldorf internationale vliegveld. Het vliegveld is groot en veel internationale vluchten vertrekken vanaf hier. Het vliegveld ligt dichtbij het centrum, op slechts 7 kilometer afstand. Met een eigen trein- en metrostation is er een goede verbinding met het centrum en overige plekken in Duitsland. De metro vertrekt iedere 20 minuten naar het centrum en doet er 12 minuten over. Een taxi is iets duurder en vanwege het goed geregelde openbaar vervoer niet echt noodzakelijk.

Boek jouw goedkope vlucht naar Düsseldorf

Je bereikt Düsseldorf vliegensvlug en hebt dan alle tijd om deze mooie en hippe stad te ontdekken. Ervaar dat vliegtickets naar Düsseldorf niet onderdoen voor treintickets, op Vliegtickets.nl ben je daar snel achter!