Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.
München, Duitsland, Beieren

Goedkope vliegtickets München

Vanaf

Vergelijk en vind goedkope vliegtickets naar München

Vliegtickets naar München

De hoofdstad van de Duitse deelstaat Beieren is München. Dit belangrijke culturele centrum van Duitsland staat met name bekend om het Oktoberfest: het jaarlijkse bierfestival waar miljoenen mensen op af komen. Als dé bierstad van Duitsland is het een ware toeristische trekpleister. Met tradities en folklore hoog in het vaandel en een centrum met prachtige historische gebouwen, heeft deze stad een klassiek en middeleeuws karakter. Met vliegtickets naar München vliegt u naar deze bijzondere stad aan de voet van de Alpen, vanwaar u onder het genot van een biertje de besneeuwde bergtoppen kunt bewonderen.

Bezienswaardigheden

Vliegtickets naar München brengen u naar een paradijs voor de kunst- en cultuurliefhebber. Het hart van de middeleeuwse stad is het Marienplatz, met de Gotische Neue Rathaus, waar de poppen van het uurwerk drie keer per dag in beweging komen. Het gebouw biedt tevens uitzicht op het historische centrum van de stad. En dat uitzicht kenmerkt zich door de prachtige kerken, paleizen, parken en fonteinen die de stad rijk is. Bovendien herbergt de stad vele kunstschatten die onder andere te vinden zijn in de drie belangrijkste musea, waarvan de Alte Pinakothek de grootste is met een bijzondere verzameling oude meesters. Ook het beroemde Oktoberfest of de sfeervolle kerstmarkt in december maken een bezoek aan de stad een feest.

Van en naar het vliegveld

Het grote en moderne vliegveld München bevindt zich op 28 kilometer ten Noordoosten van het centrum. Met trein, bus of taxi kunt u zich naar het centrum begeven. Vanaf het vliegveld vertrekken de voordelige S-Bahn- pendeltreinen, die in 45 minuten het centrum bereiken. De Lufthansa Airport Bus rijdt elke 20 minuten, doet er even lang over als de trein en kost ongeveer hetzelfde. Een taxi nemen is uiteraard ook een optie en deze brengt u direct naar de plek van bestemming. Voor beide terminals zijn taxi’s te vinden en ook deze doen circa 45 minuten over de rit, maar zijn wel een stuk duurder dan bus of trein.

Boek uw vliegtickets naar München

Profiteer van de uitstekende service van Vliegtickets.nl en boek nu uw vliegtickets naar München! Voor u het weet geniet u van een biertje in deze klassieke Duitse stad.