Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.
goedkope-vliegtickets-liverpool

Goedkope vliegtickets Liverpool

Vanaf

Goedkoop vliegen naar Liverpool

Reizen naar Liverpool

Vind vliegtickets Liverpool en reis af naar een stad die voornamelijk bekendheid geniet vanwege de Beatles en voetbalclubs als Liverpool en Everton. Liverpool heeft een enorme groei meegemaakt doordat de wereldhandel vanuit of via Liverpool ging. Tegenwoordig is de havenfunctie van minder groot belang. Als je tickets naar Liverpool hebt, dan kun je naast de Beatles en de voetbalclubs nog veel meer in de stad ontdekken. Maak een tochtje over rivier de Mersey, bezoek musea, theaters en bijzondere gebouwen. Genoeg te beleven met jouw reis naar Liverpool. Boek nu.

Vluchten Liverpool

Vluchten Liverpool vindt je makkelijk op de website van Vliegtickets.nl Door ons uitgebreide zoeksysteem kunnen wij alle vluchten en tarieven naar Liverpool weergeven in één duidelijk overzicht. Vluchten naar Liverpool worden door lijndienstvluchten en lowcostmaatschappijen uitgevoerd. Zo is er voor iedereen een geschikte vlucht te vinden.

Vliegen naar Liverpool

Cheap airline tickets easyJet

Airlines naar Liverpool

De Engelse stad Liverpool is vanuit Nederland goed met het vliegtuig te bereiken. De vluchten naar Liverpool vertrekken vanaf de luchthaven Schiphol bij Amsterdam, waar je eenvoudig met het openbaar vervoer of de auto komt. Om goedkoop naar Liverpool te gaan, vlieg je bijvoorbeeld met de prijsvechter easyJet. De directe vlucht duurt meestal zo’n 1 uur en 25 minuten en vertrekt één of meerdere keren per dag.

goedkope-vliegtickets-liverpool

Naar het centrum

Je landt op Liverpool John Lennon Airport, die 15 kilometer buiten het centrum ligt. Het eenvoudigst is om met het openbaar vervoer naar je hotel te reizen. Hier doe je meestal 30 minuten over.

Liverpool England UK Cityscape with the Maritime Museum

Een weekendje weg in Liverpool

Eenmaal aangekomen in Liverpool mag je de indrukwekkende Kathedraal van Liverpool niet missen. Ga daarnaast naar een van de leuke musea in de stad, zoals het kunstmuseum Tate Liverpool of het maritiem museum Merseyside Maritime Museum. Vliegen naar Liverpool is ideaal als je graag een leuk weekend weg gaat naar een minder bekende stad in Europa.

Benieuwd naar een andere bestemming? Vlieg anders naar…

Praktische informatie voor je vlucht naar Liverpool