Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.
Goedkope vliegtickets Toulouse

Goedkope vliegtickets Toulouse

Vanaf

Vergelijk en vind goedkope vliegtickets naar Toulouse

Vliegtickets naar Toulouse

Toulouse is de vierde stad van Frankrijk. Met haar middeleeuwse karakter en charme is het een betoverende plek. Met haar ligging in het zuiden van Frankrijk en is daarnaast ook een uitstekende vakantiebestemming. Met een heerlijk klimaat, een rijk verleden en interessante architectonische bezienswaardigheden is Toulouse een zeer interessante stad voor een stedentrip. Met vliegtickets naar Toulouse bent u verzekerd van heerlijk genieten in een prachtige, historische stad!

Bezienswaardigheden

Het historische centrum van Toulouse is een lust voor het oog. Smalle middeleeuwse straten sieren de binnenstad, met veel boetiekjes en restaurants. Bovendien kent de stad vele mooie pleinen en fonteinen, die ontmoetingsplekken zijn voor de lokale bewoners. Toulouse wordt ook wel ‘Ville Rose’, de roze stad, genoemd vanwege de rood/oranje gekleurde Renaissance herenhuizen die bij ondergaande zon roze kleuren. Naast de schoonheid van de stad zijn er enkele fraaie musea te vinden, zoals het kunstmuseum Musee des Augustins en het historische museum Musee Saint-Raymond. En Toulouse zou niet Frans zijn als het op zijn minst niet wat mooie kerken te bieden heeft. De hoogtepunten uit die categorie zijn de kerk Les Jacobins, de basiliek Saint-Sernin en de kathedraal St. Etienne; stuk voor stuk bijzondere architectonische bouwwerken.

Van en naar het vliegveld

Met vliegtickets naar Toulouse vliegt u naar het Toulouse-Blagnac vliegveld, een belangrijke provinciale luchthaven van Frankrijk. Het vliegveld ligt 10 kilometer ten noordwesten van het centrum van de stad. Met de bus bent u in circa 20 minuten in het centrum. Verschillende stadsbuslijnen pendelen tussen vliegveld en centrum en ook rijdt er een speciale pendelbus die iedere 20 minuten vertrekt. Met de bus kunt u naar het treinstation in het centrum van Toulouse en vanaf hier verder reizen met de trein.

Boek uw vliegtickets naar Toulouse

Zin om naar het zuidelijke Toulouse af te reizen en te genieten van deze gezellige stad? Vliegtickets.nl zet de mogelijkheden voor u op een rij. Boek nu uw vliegtickets naar Toulouse!