Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.
Brindisi, Puglia, Italië

Goedkope vliegtickets Brindisi

Vanaf

Vergelijk en vind goedkope vliegtickets naar Brindisi

Met jouw vliegtickets naar Brindisi land je in een stukje ongekend Italië. In deze zeer oude stad werden heel wat historische intriges geschreven. Geografisch werd dit stukje Italië gezegend met een microklimaat. Het is dan ook sinds mensenheugenis een paradijs voor toeristen en levensgenieters. Belangrijke archeologische vondsten staven heel wat historische geruchten over piraten, koninklijke intriges en rijke pausen. Duik terug in de tijd en vlieg nu naar Brindisi.

Bezienswaardigheden

In Brindisi werd het diepe verborgen verleden opgegraven in het archeologisch museum, met als hoogtepunt de beroemde ‘vrouw van Ostuni’ die na 25 duizend jaar werd ontdekt. Rotswoningen en kerken wijzen op een zeer oude menselijke aanwezigheid. Het Byzantijnse klooster uit de 7de eeuw en het ronde kerkje San Giovanni uit de 11de eeuw bleven gespaard van de aardbeving van 1743. Keizers en koningen vanuit heel Europa bouwden forten en kastelen in Brindisi. Piraten werden vanuit de torens in de haven in het oog gehouden. Brindisi is van oudsher een stad van puur festival, heel de zomer door. Koks in Puglia waren niet rijk, maar hadden veel fantasie. Met drie basisingrediënten; olijfolie, zon gedroogde tomaten en graan toveren zij culinaire hoogstandjes uit hun kasserol. In Brindisi eet je zoals koningen en piraten dit voor jouw deden en zij wisten waar het goed was!

Van en naar de luchthaven

Vliegtickets naar Brindisi brengen je naar de provincie Puglia. De luchthaven van Brindisi ligt op 6 kilometer van het stadscentrum. Pugliairbus verbindt de luchthaven met het centrum van Brindisi, Foggia en Bari. Aan de terminal vind je een busverbinding verzorgd door STP die je tot in Ostuni en Lecce brengt. Er is een treinverbinding op regelmatige tijdstippen tussen de luchthaven en Bari, Lecce en Taranto. Online kun je tickets bestellen. Een goede optie is het huren van een auto voor de tijd van je verblijf, zo verken je makkelijk de mooie omgeving.

Boek je vliegtickets naar Brindisi

Boek nu vliegtickets naar Brindisi en maak kennis met het prachtige zuiden van Italië waar de tijd stil lijkt te hebben gestaan.