Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.
Goedkope vliegtickets Perugia

Goedkope vliegtickets Perugia

Vanaf

Vergelijk en vind goedkope vliegtickets naar Perugia

De Italiaanse stad Perugia ligt in de regio Umbrië en staat bekend om zijn prachtige bewaarde oude centrum en goede restaurants. Je vindt hier verschillende eeuwenoude bouwwerken, zoals het fort Rocca Paolina en het gotische Palazzo dei Priori. Vanuit Nederland vlieg je rechtstreeks of met een overstap in 2 tot 5 uur naar deze leuke stad.

Vliegen naar Perugia

Vanuit Nederland zijn er verschillende opties om naar Perugia te vliegen. Als je het liefst vanuit Amsterdam vliegt, reis je met de Italiaanse luchtvaartmaatschappij Alitalia. In de meeste gevallen heb je een overstap op de Luchthaven Milaan-Linate. Deze vlucht duurt doorgaans tussen de 5 en 6 uur. Voor een rechtstreekse retour Perugia reis je vanaf Rotterdam The Hague Airport. In het voorjaar en de zomer vliegt Transavia meerdere keren per week rechtstreeks in ongeveer 2 uur naar het vliegveld van Perugia. De luchthaven ligt iets ten oosten van de stad. Met een huurauto rijd je in een kwartier naar het centrum. Meer informatie over de beschikbare vliegtickets naar Italië vind je hier.

Vluchten naar Perugia

Nadat je de beste vlucht op Vliegtickets.nl hebt gevonden, geniet je van een ontspannen tijd in Perugia. Maak vooral een wandeling door de vele pittoreske straten en steegjes, waarbij je de mooiste gebouwen tegenkomt, zoals de stadspoort Arco Etrusco. ’s Avond’s heb je bovendien de keuze uit vele geweldige restaurants, waar de koks met lokale producten zoals truffel en wild koken. Een goede keuze voor een diner is het gezellige Osteria a Priori. Tijdens een stedentrip mag je verder deze hoogtepunten niet missen:

  • Pozzo Etrusco: in Perugia zijn veel overblijfselen uit de Etruskische tijd te bewonderen. Eén daarvan is de waterput Pozzo Etrusco. Deze put stamt uit de 3e eeuw voor Christus en is zo’n 37 meter diep.
  • Cimitero Monumentale di Perugia: iets buiten het centrum van Perugia ligt de bijzondere begraafplaats Cimitero Monumentale di Perugia, die je bereikt na een leuke wandeling. Op de begraafplaats liggen indrukwekkende grafmonumenten, onder meer in de vorm van een piramide.
  • Museo Archeologico Nazionale dell’Umbria: in dit interessante museum worden veel historische vondsten tentoongesteld, waaronder het stenen tablet Cippo di Perugia.
  • Cappella di San Severo: de prachtige kapel stamt uit de 14e eeuw en herbergt een schitterend fresco, die aan het begin van de 16e eeuw deels door de beroemde kunstenaar Raphael is geschilderd. De lokale kunstenaar Perugino heeft het fresco afgemaakt.

Goedkoop naar Perugia

De beste reis naar Perugia vind je op Vliegtickets.nl. Aangezien wij tickets aanbieden van élke airline, zie je in één overzicht welke luchtvaartmaatschappij de beste prijs en reistijden biedt. Je zoekt bij Vliegtickets.nl bovendien vanaf elke gewenste vertrekluchthaven. Kijk voor een perfecte Perugia aanbieding op de Italië last-minute pagina. Heb je een vraag over je vlucht of wil je geholpen worden bij het boeken? De klantenservice, die Nederlands spreekt, staat voor je klaar!