Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.
Oslo - moderne gebouwen aan het water

Goedkope vliegtickets Oslo

Vanaf

Vergelijk en vind goedkope vliegtickets naar Oslo

Vliegtickets naar Oslo

De Noorse hoofdstad Oslo is omringd door een fjord, groene heuvels en bergen. Oslo is groot, maar telt weinig inwoners, waardoor zelfs in de stad de frisse buitenlucht en de prachtige natuur van Noorwegen aanwezig zijn. Er zijn dan ook ontelbare activiteiten te ondernemen voor avonturiers die graag de omgeving in trekken. Maar Oslo zelf is ook een plek waar veel ontdekt kan worden. Met meer dan 50 musea en galerieën en een bruisend uitgaansleven is er in de stad altijd wat te beleven. Boek uw vliegtickets naar Oslo en ontdek deze veelzijdige stad!

Bezienswaardigheden

Met uw vliegtickets naar Oslo vliegt u naar ontelbaar veel activiteiten en bezienswaardigheden. U vindt er ongerepte natuur dichtbij het stadscentrum. Berg- en watersport zijn daarom ook geliefde activiteiten voor inwoners en bezoekers. Het stadscentrum kenmerkt zich door een mix van oude en nieuwe architectuur, zoals het middeleeuwse fort Akershus en het moderne gemeentehuis Radhuset. Andere bezienswaardigheden zijn het Koninklijk Paleis en het Vigelandpark, met veel bijzondere beelden. Het museumeiland huisvest een aantal van de vele musea van de stad, zoals het Nationaal Kunstmuseum met de Schreeuw van Edvard Munch, en het Vikingschipmuseum waar Vikingschepen tentoon worden gesteld. De vele muziekfestivals, zoals Norwegian Wood, en culturele evenementen maken de stad nog levendiger en zeker het bezoeken waard.

Van en naar het vliegveld

De luchthaven van Oslo is het Gardermoen vliegveld en ligt op circa 50 kilometer afstand van het stadscentrum. Ieder kwartier rijdt er een vliegensvlugge trein tussen vliegveld en centrum, die er ongeveer 20 minuten over doet. Goedkoper dan deze Flytoget Airport Express trein is de gewone trein, die er iets meer dan 30 minuten over doet. Ook rijden er bussen, een rit met de bus duurt circa 50 minuten. Een auto huren, wat kan in de terminal van het vliegveld, is ook een aanrader, omdat het zowel binnen als buiten Oslo prettig rijden is.

Boek uw vliegtickets naar Oslo

Oslo verenigt natuur en stad. Geniet van de vele musea en de frisse buitenlucht in de Noorse hoofdstad. Via Vliegtickets.nl vindt u de meest voordelige vliegtickets naar Oslo. Boek nu!