Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.
Salzburg, Alpen, Dachstein Mountains

Goedkope vliegtickets Salzburg

Vanaf

Goedkoop vliegen naar Salzburg

Vlieg met Vliegtickets.nl naar het prachtige, middeleeuwse Salzburg; de geboortestad van Wolfgang Amadeus Mozart. Met uw goedkope vliegtickets Salzburg vliegt u naar de historische stad aan de voet van de Oostenrijkse Alpen en de oever van de kolkende Salzach rivier. Geniet tijdens uw vliegvakantie Salzburg van het prachtige uitzicht op het hoog boven de stad uitreizende Hohensalzburg en de sprookjesachtige koepelkerken en torenspitsen van de Altstad. Salzburg telt ongeveer 150.000 inwoners en is de vierde stad van Oostenrijk. De prachtige binnenstad staat in zijn geheel op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Uw goedkope vliegtickets Salzburg zullen u ongetwijfeld een bijzondere vakantie bezorgen.

Bezienswaardigheden tijdens uw vliegvakantie Salzburg

Met uw goedkope vliegtickets Salzburg zult u de prachtige Middeleeuwse overblijfselen kunnen bewonderen. Dwaal rond onder de Festnung Hohensalzburg, die hoog boven de stad uittorent of langs de imposante Dom van Salzburg een architectonisch meesterwerk uit de Barok. Bekijk het allemaal tijdens uw goedkope vliegvakantie Salzburg. Als geboortestad van Mozart kunt u de woning en geboorteplek van deze componist aan de Getreidegasse bezoeken. Verken ook de Altstadt met de prachtige gebouwen in barokstijl. Naast Mozart kent Salzburg nog meer muzikale beroemdheden; de zingende Von Trapp familie uit de Sound of Music. Salzburg is een stijlvolle stad dat zich kenmerkt door de Getreidegasse, het prachtige winkelgebied in de oude stad en de vele uitstekende toprestaurants die de stad rijk is. Vlieg met Vliegtickets.nl naar deze romantische vakantiebestemming vlakbij de met sneeuw bedekte toppen van de Oostenrijkse Alpen. Boek uw goedkope vliegtickets Salzburg nu.

Van en naar het vliegveld

Met uw vliegtickets Salzburg landt u op het internationale vliegveld van de stad dat op ongeveer 20 minuten van het centrum ligt. Tussen het vliegveld en het centrum rijden op regelmatige tijdstippen lijnbussen. Met een kwartier bent u met de trein op het hoofdstation. Daarnaast zijn er voor de luchthaven terminal taxi’s te vinden die u snel naar uw eindbestemming brengen. Salzburg beschikt over een goed functionerend openbaar vervoernetwerk; met de acht lijnen van de Stadtbus en de Salzburger Lokalbahn wordt de hele stad bedient.

Vliegtickets Salzburg vergelijken en boeken met Vliegtickets.nl

Salzburg is een stad uit duizenden, een sprookjesachtige stad onder de mist van de Alpen. Vliegtickets.nl vergelijkt de prijzen van vele airlines om u zo de beste prijs aan te bieden voor uw goedkope vliegtickets Salzburg. Boek bijvoorbeeld uw vliegtickets Transavia voor een rechtstreekse vlucht naar Salzburg. Geniet van de goede service van Vliegtickets.nl en boek nu uw vliegtickets Salzburg voor de ultieme vakantiebestemming Salzburg!