Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.
Rusland, Moskou - Rusland, Rode Plein, Pokrovkathedraal

Goedkope vliegtickets Moskou

Vanaf

Vergelijk en vind goedkope vliegtickets naar Moskou

Vliegtickets naar Moskou

Het voormalige centrum van het communistische Oostblok, Moskou, is een fascinerende stad. Met voorsprong is het de grootste en belangrijkste stad van Rusland, maar sinds de introductie van het kapitalisme zijn de verschillen tussen arm en rijk ook in deze stad extra zichtbaar. Met een fel contrast is het mogelijk extreem luxe te leven en hippe bars en luxe restaurants te bezoeken. In Moskou bestaat er een creatief en dynamisch cultureel leven en bovendien zijn er tal van bijzondere en wereldberoemde bezienswaardigheden. Met vliegtickets naar Moskou vliegt u naar de ervaring van een unieke en fascinerende stad.

Bezienswaardigheden

Een trip in Moskou begint vaak met een bezoek aan het Rode Plein, beroemd als machtscentrum van Rusland en om de mooie gebouwen die er staan en de historische gebeurtenissen die er plaats hebben gevonden. Het Kremlin, wat letterlijk ‘versterkte stadskern’ betekent, is ook een bekende trekpleister. Hier zetelt de Russische federatie, maar het huisvest tevens een theater, museum en nog veel meer. Verschillende kerken en kathedralen sieren de stad, zoals de Sint-Basiliuskathedraal met het wereldberoemde uiterlijk. Het is tevens te bezoeken als museum. Andere interessante musea zijn het Poesjkinmuseum, met neoclassicistische beeldende kunst en het Nationaal Historisch Museum als u meer over de Russische geschiedenis te weten wilt komen. Een bezoek aan het Kolomenskoje, het buitenverblijf van de tsaren of aan de dierentuin is tevens de moeite waard.

Van en naar het vliegveld

Met vliegtickets naar Moskou reist u naar het Sheremetyevo internationale vliegveld. Deze luchthaven ligt op circa 30 kilometer afstand van de stad. Ieder halfuur vertrekt er een trein vanaf terminal F naar station Savyolovsky, in het noorden van Moskou, en doet hier ongeveer 30 minuten over. Vanaf hier reist u verder het centrum in met behulp van bus, taxi of metro. Indien u verder reist met taxi, let dan goed op dat u een officiële taxi neemt.

Boek uw vliegtickets naar Moskou

Wilt u het fascinerende Moskou zelf verder ontdekken? Op Vliegtickets.nl vindt u de meest voordelige en actuele vliegtickets naar Moskou. Kijk, vergelijk en boek nu uw reis naar Rusland!