Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.
Belgrado - Servië, Servië, Donau, Rivier

Goedkope vliegtickets Belgrado

Vanaf

Goedkoop vliegen naar Belgrado

Een film-,  theater-,  zomer-,  muziek- én een bierfestival: Belgrado houdt van culturele evenementen! Maar ook heeft de hoofdstad van Servië een bruisend nachtleven, boeiende bezienswaardigheden en een royaal aanbod aan restaurants. Bovendien is het leven er betaalbaar net als de reis ernaartoe. Ontdek dus snel de beste vliegtickets naar Belgrado bij Vliegtickets.nl!

Vliegen naar Belgrado

Voor een citytrip naar Belgrado hoef je niet lang te reizen. Met een rechtstreekse vlucht vlieg je in ongeveer 2 uur en 15 minuten van Amsterdam Airport Schiphol naar de Servische hoofdstad. Air Serbia en Transavia zijn twee luchtvaartmaatschappijen die regelmatig van Amsterdam naar Belgrado vliegen. Via Vliegtickets.nl vind je overigens nog veel meer opties voor een retour naar Belgrado. Er zijn bijvoorbeeld meerdere airlines die Belgrado als bestemming hebben.

Ook hebben wij vliegtickets naar Servië waarbij je van een ander vliegveld dan Amsterdam Airport Schiphol vertrekt. Zo gaan er ook vluchten vanaf Eindhoven, Brussel en Düsseldorf. Dit maakt het extra eenvoudig om de beste Belgrado aanbieding te vinden. Bij aankomst in Belgrado land je op de luchthaven Belgrado Nikola Tesla Airport. Dit internationale vliegveld ligt op ruim 19 kilometer van de Servische hoofdstad. Bij normale verkeersdrukte rij je met de auto in ruim een kwartier naar Belgrado. Ook gaan er bussen tussen het vliegveld en de stad.

Vluchten naar Belgrado

Aangekomen in Belgrado heb je genoeg opties om je te vermaken. Deze tips laten zien hoe veelzijdig een reis naar Belgrado is:

Ontdek Belgrado met de tram: wil je je eerst even oriënteren voordat je de stad te voet gaat verkennen? Stap dan op tram nummer 2. Hiermee maak je een ronde door de stad en passeer je bovendien de hoogtepunten van Belgrado.

Maak een stadstour: om de achtergronden van de Servische hoofdstad te ontdekken, is het een aanrader om met een gids door het centrum te wandelen. Je mist dan geen bezienswaardigheid. Bovendien weet een goede gids boeiende anekdotes te vertellen.

Feest langs de rivier: Belgrado heeft absoluut een cool uitgaansleven. Dat merk je wanneer je op een zomeravond naar de oevers van de Donau of de Sava gaat. Daar liggen de partyboten klaar om je helemaal op uit te leven. Maar ook in het centrum laat Belgrado zien dat het een echte partystad is met zijn vele restaurants, cafés en clubs. Bezoek ook de typische ondergrondse cafés. Ga bijvoorbeeld naar de Miners Pub voor een speciaal biertje onder de grond.

Relax op Ada Ciganlija: Belgrado heeft ook een stadsstrand. Het ligt op het schiereiland Ada Ciganlija dat bovendien een park is. Is het te koud om te zwemmen? Drink dan een drankje bij één van de bars, eet een hapje in een restaurant of doe iets actiefs. Hardlopen, golfen of tennissen: het kan allemaal. Zoek je iets met meer spanning? Ga dan bungeejumpen of beklim een kunstmuur.

Goedkoop naar Belgrado

In Belgrado valt zoveel te beleven, dat je vast niet te veel wilt spenderen aan je vliegticket naar Servië. Hou daarom het aanbod aan vliegtickets op Vliegtickets.nl goed in de gaten. Als er een buitenkansje is dan zie je die hier!