Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.
goedkope-vliegtickets-istanbul

Amsterdam - Istanbul

Vanaf

Vluchten van Amsterdam naar Istanbul (AMS - IST)

Vliegen van Amsterdam naar Istanbul is een slimme keuze. De goede bereikbaarheid van Schiphol (zowel met het openbaar vervoer als met de auto), gratis Wi-Fi op de luchthaven en de enorme keuze aan belastingvrije winkels, maken de luchthaven populair bij alle typen reizigers.

Voor een vlucht naar Istanbul dien je twee uur van tevoren op Schiphol aanwezig te zijn. Let wel op: vlak vóór en tijdens Nederlandse feestdagen én tijdens de Nederlandse schoolvakanties, kan het erg druk zijn op Schiphol, ook voor Europese vluchten. Wij raden aan om alvast vooraf online in te checken, zodat je hiervoor niet in de rij hoeft te staan.

Airlines die vliegen van Amsterdam naar Istanbul

Er zijn meerdere airlines die vanaf Schiphol naar Istanbul vliegen. Luchtvaartmaatschappijen zoals KLM en Turkish Airlines vliegen bijvoorbeeld via directe vluchten, meerdere keren per dag naar Istanbul.

Weet je nog niet precies wanneer je naar Istanbul wilt? Dan zijn onderstaande aanbiedingen van verschillende airlines van Amsterdam naar Istanbul speciaal voor jou:

Vliegtijd Amsterdam Istanbul

In slechts 3 uur en 10 minuten verplaats je je van Amsterdam naar Istanbul (zonder overstap). In deze 3 uur vliegtijd overbrug je 2.230 kilometer van onze mooie hoofdstad naar het prachtige Istanbul. Wil je meer weten over Istanbul? Hier lees je meer over de bezienswaardigheden, het weer en meer in deze stad.

Andere luchthavens naar Istanbul

Ben je op zoek naar het laagste vliegtarief naar Istanbul, en is vertrekken vanaf Amsterdam geen vereiste, dan is deze lijst voor jou. Dit zijn de laagste prijzen per luchthaven om naar Istanbul te vliegen.