Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.
Backpacker, Jump, love for travel

Vind hier de béste last-minute deals

Vanaf

Last-minute vliegticket-deals binnen Europa

Let's go

Goedkope vliegtickets Milaan

v.a.

v.a.

v.a.

Europa

Goedkope vliegtickets Ibiza

v.a.

v.a.

Last-minute vliegticket-deals buiten Europa

Verre reizen

Goedkope vliegtickets Dubai

v.a.

v.a.

v.a.

Buiten Europa

Goedkope vliegtickets Caïro

Last-minute deals

Je sluit je werkcomputer af en je voelt hoe vermoeid je bent. Gelukkig weet je dat je nog voldoende vrije dagen kunt opnemen. Je bent echt aan vakantie toe en je zou eigenlijk nu wel weg willen.  Wil je tussen nu en 30 dagen vertrekken? Kijk dan op Vliegtickets.nl en maak je keuze uit veel voordelige en mooie last-minute deals.

Voordelige last-minute flight deals

Grijp je kans en boek snel die vakantie waar je zo aan toe bent. Sla je slag en ga geheel verzorgd op weg met een van onze last-minute flight deals. Er zijn een aantal goede redenen om een last-minute te boeken:

  • Boek je een vakantie of vlucht ruim van tevoren, dan geniet je van prijsvoordelen. Bij een last-minute is de kans groot dat prijsvoordelen nog verder oplopen. Je moet alleen snel durven beslissen.
  • Kiezen voor een last-minute deal maakt je flexibel. Je gaat genieten van een vakantie op het moment dat je er écht aan toe bent. Zo haal je het maximale uit je vakantiedagen.
  • Veel aanbieders van last-minutes werken met interessante package-deals. Denk aan een voordelige fly-drive vakantie of een combinatie van vlucht en accommodatie. De combinatie kan stukken goedkoper uitvallen. Zowel luchtvaartmaatschappijen als hotels zijn gebaat bij een zo hoog mogelijke dekkingsgraad. Daar pluk je de vruchten van.
  • Een last-minute is ideaal als je je geliefde, familie of vrienden wilt verrassen met een spannende stedentrip.

Wat zijn voor jou de beste last-minute deals?

Waar zou jij heen willen gaan? Je kunt last-minute deals in elk seizoen boeken. Ga je in het zomerseizoen en wil je zeker zijn van mooi weer op je plek van bestemming, dan geeft een last-minute je meer zekerheid dan een boeking maanden van tevoren. Steden als Rome, Parijs of Venetië zijn in elk jaargetijde prachtig om te bezoeken.

Wanneer je buiten het hoogseizoen gaat, ontloop je de grote toeristenmassa. Bovendien is de kans groter dat je minder voor je hotelkamer betaalt.

Zin in zomerzon in het winterseizoen? Dit is je gelegenheid. Op het zuidelijk halfrond is het hartje zomer. Als al je vrienden en kennissen zitten te verkleumen, maak jij gebruik van spannende last-minute travel deals naar Australië, Suriname of Zuid-Afrika. Jij viert het kerstfeest in de zon en neemt de tijd om de natuur ter plaatse te ontdekken.

Boek je last-minute holiday deals bij Vliegtickets.nl

Het maakt niet uit waar je heen wilt of met welke maatschappij je graag vliegt. Op Vliegtickets.nl vind je last-minute aanbiedingen naar álle mogelijke bestemmingen via alle bekende carriers. Elke dag presenteert Vliegtickets.nl je een actueel aanbod op het last-minute deals overzicht. Bij het kiezen uit de voordeligste last-minute deals, profiteer je van deze pluspunten:

  • Onze website heeft een zeer gebruiksvriendelijke zoekfunctie en ook ons boekingsproces gaat snel en gemakkelijk.
  • Wij wonnen in het verleden de prestigieuze Beste Service Award
  • Wij zijn expert op het gebied van vliegreizen en hebben een Nederlandstalige klantenservice om je zo goed mogelijk te bedienen.

Ben jij klaar om de beste last-minute deals te vinden en binnenkort op vliegvakantie te gaan? Let’s make it fly!