Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.
Stedentrips Denemarken

Last-minute Denemarken

Vanaf

Op last-minute naar Denemarken doe je in...

Last-minute Denemarken

Zin om er even tussenuit te gaan? Kies dan voor een last-minute naar Denemarken en bezoek een van de toffe steden of geniet van een vakantie in de natuur. Ga bijvoorbeeld een weekendje naar Kopenhagen of kom tot rust op de stranden aan de Oostzee. Een last-minute naar Denemarkenzorgt voor een geweldige vakantie!

5 fantastische redenen voor een last-minute vakantie in Denemarken

Denemarken is een heerlijk land om te bezoeken. Dit zijn volgens ons dé 5 redenen waarom je echt op een last-minute vakantie naar Denemarken moet gaan!

  1. In diverse steden in het land beleef je een heerlijke stedentrip. Bekijk in Kopenhagen bijvoorbeeld de kleurrijke haven Nyhavn of bewonder mooie schilderijen in het ARKEN Museum for Moderne Kunst.
  2. In Denemarken zijn veel mogelijkheden voor een actieve vakantie. Ga bijvoorbeeld wandelen over het Gendarmenpad of verken de ongerepte natuur van het Nationaal Park Mols Bjerge.
  3. In Denemarken geniet je van de heerlijke Scandinavische keuken, die veel gebruik maakt van lokale en verse ingrediënten. Dineer bijvoorbeeld bij het wereldberoemde restaurant Noma in Kopenhagen.
  4. Denemarken is daarnaast de perfecte bestemming voor een vakantie aan zee. Mooie stranden zijn onder meer Søndervig Strand, Saltum Strand en Rømø Strand. Kies bijvoorbeeld voor een last-minute naar Denemarken in een huisje aan het strand.
  5. Dankzij de directe vliegverbindingen met Denemarken reis je eenvoudig naar deze mooie bestemming. De reistijd is bovendien maar iets meer dan een uur.

Last-minute Legoland Denemarken

Reis je met je gezin naar Denemarken? Dan is Legoland Billund een geweldig uitstapje. Dit bijzondere pretpark bestaat uit veel verschillende attracties. Mis vooral deze hoogtepunten niet:

  • Atlantis by Sea Life: wandel langs dit prachtige aquarium en spot ondertussen verschillende lego-objecten.
  • Pirate Boats: maak een rondvaart langs bijzondere lego-gebouwen en verken de grot Captain Rogers Secret Cave.
  • Vikings River Splash: voel je een viking op deze geweldige wildwaterbaan van bijna 500 meter lang.

Vanuit Billund onderneem je bovendien diverse uitstapjes in de omgeving. Zoek de natuur op of kies juist voor een uitstapje naar een geweldige stad:

  • Nationaal Park Vadehavet: dit mooie nationale park beschermd een flink deel van de Waddenzee. Het bestaat uit wadden, kwelders en duinen. Er leven diverse vogels, zoals eidereenden, en met wat geluk zie je ook een zeehond.
  • Århus: in de hippe stad Århus bezoek je het interessante Viking Museum, bewonder je de indrukwekkende kerk Vor Frue Kirke en bekijk je een enorme collectie kunst in het ARoS Aarhus Kunstmuseum.

Goedkope last-minute Denemarken

Wil je de hoogtepunten van Denemarken graag ontdekken? Zoek dan op Vliegtickets.nl een last-minute naar dit Scandinavische land. Je vindt hier namelijk tickets naar élke bestemming en met álle luchtvaartmaatschappijen, zodat je zeker weet dat je het beste ticket voor jou boekt. Hierdoor ga je snel op een geweldige last-minute naar Denemarken. Meer informatie vind je op de landenpagina van Denemarken.