Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.
Prachtig strand in Serrekunda, Gambia

Ontdek puur Afrika met een last-minute naar Gambia

Vanaf

Op last-minute naar Gambia doe je in...

Last-minute Gambia

Gambia is het kleinste land op het vast continent van Afrika, maar heeft toeristen van alles te bieden. In ruim zes uur vlieg je al van Amsterdam naar het Banjul International Airport en ben je in de vrolijke Gambiaanse cultuur. Een last-minute naar Gambia is dus een goed idee als je even genoeg hebt van het Nederlandse winterweer!

Geniet van zon en vriendelijkheid met een last-minute vakantie naar Gambia

Behalve het aangename tropische klimaat zijn er nog allerlei goede redenen om een last-minute naar Gambia te boeken. Wij geven je er vijf:

  • The Smiling Coast of Africa: wil je niet alleen je huid verwarmen, maar ook je hart? In Gambia ontmoet je regelmatig een brede glimlach. Het land heeft dan ook de bijnaam ‘The Smiling Coast of Africa’. Wil je een praatje maken? Geen probleem want Engels is de officiële taal van Gambia. Verder voel je je er vast op je gemak want het hoort bij één van de veiligste landen van Afrika.
  • Lage prijzen: Gambia is een goedkoop land. De prijzen voor eten en drinken liggen gemiddeld de helft lager dan die van Nederlandse restaurants en cafés. Combineer dit met een voordelige last-minute vakantie naar Gambia en je hebt een goedkope reis naar Afrika.
  • Authentiek: wie het traditionele Afrika wil ontmoeten zit goed in Gambia. Ga bijvoorbeeld naar het vissersdorpje Tanji. Doe dit in de namiddag wanneer de vissersboten terugkeren en zie hoe de dorpelingen de vis binnenhalen. Ook zijn er allerlei smoke houses waar vis wordt gerookt. Nog meer lokale etenswaar ontdek je op de dagelijkse markten. Een echte belevenis is een bezoek aan de Serekunda Market. Grote kans dat je een eyecatcher bent, want het is hier niet toeristisch. Aangeraden wordt om met een gids te gaan, vanwege de omvang van de markt. Het is namelijk een labyrint van allerlei kraampjes. Dit is ook de plek om mooie Afrikaanse souvenirs te scoren.
  • Natuur: in Gambia zijn ruim 500 diersoorten. Ontdek bijvoorbeeld het tropische regenwoud van Abuko Nature Reserve waar honderden verschillende soorten vogels leven. Of bezoek de krokodillen in de heilige Kachikally Crocodile Pool.
  • Mooie stranden: of je nu met een last-minute naar Gambia in oktober vliegt of in april? Je wilt vast relaxen op het strand. Gambia heeft prachtige verlaten exemplaren, zoals bij Gunjur. Maar ook zijn er mooie lange zandstranden bij populaire badplaatsen. Twee van de bekendste toeristenoorden zijn Kotu Beach en Kololi Beach.

Ontdek de beste Gambia last-minute deals

Om alles uit je reis naar Gambia te halen, is het belangrijk om de meest goedkope last-minutes te ontdekken. Vliegtickets.nl heeft de beste deals van verschillende airlines.

Boek een last-minute naar Gambia Kololi voor een tropische strandvakantie

Droom je van een tropisch vakantiegevoel compleet met wuivende palmen en fruitcocktails? Ga dan met een last-minute naar Kololi. Ook zijn hier allerlei marktjes om over te slenteren en is er een gezellig uitgaansleven. Omdat Gambia https://www.vliegtickets.nl/afrika/gambia/ zeer compact is, combineer je zo een strandvakantie ideaal met natuur en cultuur. Leer dus snel The Smiling Coast of Africa kennen en reserveer je last-minute reis eenvoudig via Vliegtickets.nl!