Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.
Mauritius tropisch strand

Last-minute Mauritius

Vanaf

Op last-minute naar Mauritius doe je in...

Last-minute Mauritius

Heb je altijd al een bezoek willen brengen aan Mauritius? Kijk dan of je op onze website een voordelige last-minute Mauritius aantreft. Vliegtickets.nl biedt je een overzicht van de voordeligste aanbieders van vluchten naar dit prachtige eiland. Kies de datum en de prijs die het beste bij jou passen en pak je koffers alvast maar.

Mauritius vakantie last-minute

Voordat je een Mauritius vakantie last-minute gaat boeken wil je uiteraard graag meer van het eiland weten. Waarom is dit nou echt een bestemming die je niet mag missen? Kortom, om welke redenen zou je af moeten reizen naar Mauritius? We hebben vijf goede redenen voor je op een rij gezet.

  1. Een hele goede reden om Mauritius te bezoeken is het strand. Welk strand? Dat maakt eigenlijk helemaal niets uit. Overal op Mauritius zijn de stranden prachtig wit en omgeven met een helblauwe zee en palmbomen. Als we dan toch een tip moeten geven, dan betreft dit het strand bij de plaats Hier tref je bij het strand leuke winkels, restaurants, terrasjes en barretjes aan die het leven op Mauritius extra aangenaam maken.
  2. Een andere goede reden om Mauritius te bezoeken is Ganga Talao. Dit is een kratermeer met hieraan vele tempels en hindoestaanse beelden die adembenemend mooi zijn. Dit pelgrimsoord mag ook door toeristen worden bezocht, maar zorg dan wel dat je stil bent en netjes je schoenen uit doet in de vele tempelgebouwen.
  3. Liefhebbers van natuurschoon kijken hun ogen uit op Mauritius. Wat je ook zeker gezien moet hebben zijn de heuvels van Charamel. Deze heuvels worden gezien als één van de natuurwonderen van het eiland. Het eiland Mauritius is ontstaan door vulkaanuitbarstingen en dit heeft gezorgd voor een heuvellandschap waarin zeven verschillende kleuren zijn te onderscheiden. Vooral onder invloed van de zon levert dit een prachtig schouwspel op.
  4. Een andere reden om Mauritius te bezoeken is Le Morne Brabant. Vooral de watersportliefhebber zal zich hier naar hartenlust uitleven. Aan de voet van deze berg zijn de omstandigheden ideaal om bijvoorbeeld te surfen. Maar ook de minder sportieve bezoeker kijkt hier zijn ogen uit. Beklim de berg zodat je vanaf de top een heuse waterval ziet; niet boven- maar onderwater. De waterval is echter niet echt, maar wordt gecreëerd door de verplaatsing van zand.
  5. La Vanille Nature Park is ook een hele goede reden om Mauritius te bezoeken. Dit is een oude vanilleplantage waar nu duizenden schildpadden en krokodillen leven. Veilig achter hekken, dus je hoeft niet bang te zijn. Bezoek dit natuurpark en zie hoe de krokodillen worden gevoerd. Ook tref je hier allerlei andere tropische dieren aan.

Last-minute ticket Mauritius

Een last-minute Mauritius biedt je vaak de mogelijkheid om extra voordelig het eiland te bezoeken. Vooral in de periodes buiten het hoogseizoen heb je voordelige vluchten naar dit mooie gebied. Vlieg vanaf meerdere luchthavens in Nederland of vertrek vanaf Brussel of Düsseldorf. De voordeligste aanbieder van vluchten op deze route is afhankelijk van de periode waarin je vliegt en de luchthaven waarvan je vertrekt. Vergelijk de prijzen dus goed.

Last-minute Mauritius deals

Bekijk alle last-minute deals voor ene vliegreis naar Mauritius op de landenpagina van Mauritius. Kies de datum en de prijs van de tickets die jou het beste uitkomen en bereid je voor op de reis van je dromen. Zorg ook gelijk dat je jouw verblijf op het eiland regelt. Boek een mooi all-exclusive hotel of een appartement en regel eventueel thuis al de huur van een auto om het eiland te verkennen. Veel plezier!