Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.
Dromedaris Ksar Ghilane Tunesie woestijn

Last-minute Tunesië

Vanaf

Op last-minute naar Tunesië doe je in...

Last-minute Tunesië

Ben je op zoek naar een heerlijke strandvakantie of een kleurrijke culturele ervaring? Dan is Tunesië een perfecte keuze. Dit Noord-Afrikaanse land ligt op drie uur vliegen en biedt een grote hoeveelheid aan schitterende stranden en een rijke geschiedenis. Luier in een luxe resort of bezoek een Romeins amfitheater, winkel in een oude medina of bezoek één van de schitterende paleizen. Een last-minute naar Tunesie biedt voor ieder wat wils.

Last-minute Tunesië deals

Vind je dat het tijd is voor een zonnige strandvakantie? Bekijk dan zeker onze last-minute Tunesië deals.  Vlieg voor een zacht prijsje naar Tunesië en laat je verrassen door de oosterse schoonheid en mystieke architectuur. We hebben de beste redenen verzameld waarom een vakantie naar Tunesië een goed idee is:

  1. Je zal het misschien niet verwachten, maar in Tunesië waan je je op sommige plekken volledig in het Romeinse tijdperk. Zo is er de legendarische stad Carthago waarin de antieke cultuur rijkelijk wordt vertegenwoordigd. Bezoek bijvoorbeeld het Romeinse amfitheater of de baden van de Romeinse keizer Antoninus.
  2. Delen van de sciencefiction films Star Wars zijn op verschillende plekken in Tunesië opgenomen en je snapt al snel waarom. De landschappen in en om de oude dorpjes Ksar Ouled Soltane en Matmata zijn buitenaards. Het aanschouwen van deze unieke Berberse architectuur is onvergetelijk.
  3. Waan je in de mystiek van de Arabische wereld door het betreden van een eeuwenoude medina, burcht of paleis. Bezoek bijvoorbeeld in Sousse de burcht, of ribat, die al in 787 werd gebouwd. Wandel door de eeuwenoude gangen en beklim de hoge toren, vanaf waar je een fenomenaal uitzicht hebt over de oude binnenstad met al haar kleurrijke kraampjes.
  4. Voor de echte pracht en praal van Tunesië bezoek je het Bardo Museum in de hoofdstad Tunis. Dit enorme paleis biedt een gigantische collectie aan antieke Noord-Afrikaanse kunst. Leer de rijke cultuur en geschiedenis van dit land kennen aan de hand van mozaïeken, beelden en juwelen. Wat een rijkdom!
  5. In Sidi Bou Saïd voel je duidelijk de mediterraanse invloeden. De witte huisjes met blauwe luiken doen denken aan het Griekse eiland Santorini. In dit pittoreske plaatsje slenter je heerlijk door kleine straatjes. Strijk vervolgens neer bij Cafe de Délices voor heerlijk verse vis en een prachtig uitzicht over de haven.

Vakantie Tunesië last-minute

Voor wie zin heeft om even helemaal weg te zijn, maar geen zin heeft in een enorm lange vliegreis, is een last-minute Tunesië de perfecte uitkomst. Binnen drie uur bevind je je in een andere wereld, waar je heerlijk onder een rieten parasol geniet van uitgestrekte witte stranden.

Last-minute Tunesië airlines

Een last-minute vakantie naar Tunesië is perfect voor strandgangers, cultuursnuivers en ontdekkingsreizigers. Wij bieden je maar al te graag de beste last-minute Tunesië deals. Bij ons boek je vluchten naar elke topbestemming binnen Tunesië met elke airline. Zo boek je precies de reis die je wilt. Bekijk nu onze laatste last-minute deals op de landen-pagina van Tunesië.