Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.
Tel Aviv, Israël, Hotel, Strand, Stad

Goedkope vliegtickets Tel Aviv

Vanaf

Vergelijk en vind goedkope vliegtickets naar Tel Aviv

Vliegtickets naar Tel Aviv

Aan de kust van Israël ligt Tel Aviv, de op één na grootste stad van het land. Met vliegtickets naar Tel Aviv reist u naar een bruisende metropool. De stad kent bijzondere oude architectuur wat onderdeel is van de Werelderfgoedlijst, maar is ook een moderne stad waar een liberale tijdgeest heerst. In stadsparken, aan de promenades en op de stranden is het altijd druk en gezellig en het florerende culturele leven maakt dat er altijd wat te beleven is. Boek nu uw vliegtickets naar Tel Aviv om deze indrukwekkende stad te ontdekken!

Bezienswaardigheden

Tel Aviv is een belangrijk Israëlisch centrum voor kunst en cultuur, waar de vele culturele instellingen en musea getuigen van zijn. Bijzondere musea zijn bijvoorbeeld het Diaspora Museum en het Eretz-Israël Museum, met een collectie van archeologische en antropologische objecten. Het nationale orkest, de opera en de vele dans- en theatergezelschappen zorgen voor een hoog niveau van het culturele leven. De ontelbare restaurants, bars en discotheken maken de stad nog levendiger. Ook kent Tel Aviv een aantal historische bezienswaardigheden zoals de oude havenstad Jaffa, het Ben Gurion Huis en de oude begraafplaats op Trumpeldor Straat. In het uitgestrekte groene Yarqon Park is het fijn vertoeven en mogelijk uit te rusten van de drukte van het dagelijks leven in Tel Aviv.

Van en naar het vliegveld

Met uw vliegtickets naar Tel Aviv landt u op het internationale vliegveld Tel Aviv Ben Gurion. Het vliegveld ligt op 15 kilometer afstand van het centrum van Tel Aviv. De meest comfortabele wijze om het centrum te bereiken is met de trein. Vanaf terminal 3 vertrekt iedere 20 minuten een trein en deze doet ongeveer 15 minuten over de rit. ’s Nachts rijdt de trein één keer per uur. Houd er rekening mee dat de trein niet rijdt tijdens sabbat, van vrijdagmiddag tot zaterdagavond. Een andere optie om het centrum te bereiken is met de taxi.

Boek uw vliegtickets naar Tel Aviv

Wilt u het kosmopolitische Tel Aviv ontdekken met haar oude en nieuwe architectuur en bruisende uitgaansleven? Met Vliegtickets.nl bent u snel op weg naar deze bijzondere locatie. Boek nu uw vliegtickets naar Tel Aviv!