Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.
Goedkope vliegtickets Chicago

Goedkope vliegtickets Chicago

Vanaf

Vergelijk en vind goedkope vliegtickets naar Chicago

Vliegtickets naar Chicago

Met uw goedkope vliegtickets Chicago vliegt u naar de grootste stad in de staat Illinois en de derde stad van de Verenigde Staten. Chicago kent door haar strategische ligging een zeer groot zakencentrum en één van de drukste treinknooppunten en vliegvelden van de VS. Chicago ligt aan het imposante Lake Michigan, de Chicago River kronkelt tussen de statige wolkenkrabbers die de skyline van Chicago rijk is. Met een vakantie Chicago zal u een unieke en goedkope vliegvakantie beleven. De stad spreekt tot de verbeelding; de bakermat van de blues, de architectonische hoogtepunten en de stad van Barack Obama, Oprah Winfrey en Al Capone. Met uw vliegtickets Chicago reist u af naar deze imposante metropool.

Bezienswaardigheden tijdens uw vliegvakantie Chicago

Met uw goedkope vliegtickets Chicago vliegt u naar de stad die ook bekend staat als de ‘windy city’. Deze veelzijdige stad torent hoog uit boven het prachtige Lake Michigan. Met een vakantie Chicago ziet u een stad die rijk is aan wolkenkrabbers en bekend staat om de architectuur. Met uw vliegtickets Chicago is een bezoek aan het John Hancock Center, het Amoco Building, of de Willis Tower zijn niet te missen. Struin door het Millennium Park aan de oever van Lake Michigan voor kunst en bezoek Grant Park om de Buckingham Fountain te zien. In Chicago vindt u alles; van moderne kunst tot stijlvolle restaurants en daarnaast is de stad de bakermat van muziekstijlen en spraakmakende comedy. Chicago is de ultieme vakantiebestemming. Op elke straathoek zijn musea, jazz cafés en toneelgezelschappen te vinden, maar ook het Chicago Symphonie Orchestra en de Opera staan hoog aangeschreven. Boek uw vliegtickets Chicago met Vliegtickets.nl en waan u zich in een stad waar cultuur overal om u heen is.

Van en naar het vliegveld

Met uw goedkope vliegtickets Chicago gaat uw vliegreis naar het internationale vliegveld van Chicago dat op 27 kilometer ten noordwesten van de stad ligt en is één van de grootste luchthavens ter wereld. Het vliegveld heeft vijf terminals en 178 gates en is een belangrijke hub voor de luchtvaartmaatschappijen United Airlines en American Airlines. Treinen en bussen bieden een comfortabele manier om van en naar het vliegveld te reizen. Naast deze publieke voorzieningen zijn er taxi’s en shuttle services die u naar het centrum of één van de suburbs kunnen brengen. Ook zijn er regionale bussen te vinden voor bestemming buiten de Chicago regio. Chicago is de ultieme vakantiebestemming en makkelijk te bereiken met alle goed verbindingen van het vliegveld naar deze mooie stad.

Vliegtickets Chicago vergelijken en boeken met Vliegtickets.nl

Vind nu uw voordelige vliegtickets Chicago op Vliegtickets.nl en reis af naar deze bruisende metropool. Vliegtickets.nl is het beste in vliegtickets vergelijken naar alle vakantiebestemmingen om u zo de beste prijsgarantie te geven. Vliegtickets KLM of vliegtickets United gaan onder andere rechtstreeks naar Chicago en Vliegtickets.nl vergelijkt de prijzen zodat het goedkoop reizen voor u is met uw vliegtickets Chicago. Een vakantie Chicago is de ideale bestemming voor cultuur, winkelen en uitgaan! Grijp uw kans en boek uw goedkope vliegtickets Chicago.