Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.

Goedkope vliegtickets Chico

Vanaf

Goedkoop vliegen naar Chico

De Californische stad Chico ligt in een mooie natuurrijke omgeving en herbergt diverse bezienswaardigheden. Maak een wandeling door het grote Bidwell Park, breng een bezoek aan de Sierra Nevada Brewing Company of bewonder het statige Bidwell Mansion. Daarnaast verken je in de omgeving van de stad schitterende natuurgebieden, waaronder Lassen National Forest.

Vliegen naar Chico

Chico heeft geen internationale luchthaven, waardoor je het beste naar de nabijgelegen stad San Francisco vliegt. Vanaf Amsterdam vlieg je direct met KLM naar deze Californische stad, in ongeveer 11 uur. Daarnaast reis je onder andere met Aer Lingus, SAS, United Airlines of Lufthansa met een overstap naar de stad. Deze vluchten duren meestal tussen de 14 en 17 uur. Voor meer informatie over de verschillende luchtvaartmaatschappijen kijk je op ons airline overzicht. Op Vliegtickets.nl boek je eenvoudig een retour Chico, aangezien je bij ons vluchten van alle airlines vindt. Vanaf het vliegveld van San Francisco reis je het makkelijkst met een huurauto naar Chico. Zonder file doe je ongeveer 3 uur over deze rit.

Vluchten naar Chico

Na de reis naar Chico vanaf de luchthaven van San Francisco verken je het stadje en zijn mooie omgeving. Als je graag meer van de natuur ziet, ga je naar deze plaatsen:

  • Plumas National Forest: dit uitgestrekte bos ligt ten oosten van Chico. Dit gebied, dat uit heuvels en meren bestaat, is ideaal voor een wandeling.
  • Mendocino National Forest: ten westen van Chico ligt een ander ongerept natuurgebied, namelijk het Mendocino National Forest. Dit is een perfect gebied om te hiken, kamperen of mountainbiken. In deze bergachtige streek leven veel Tule-wapiti’s.
  • Bidwell Park: dit gemeentelijke park ligt vlakbij het centrum. Kom meer te weten over de flora en fauna in het Chico Creek Nature Center of ga zwemmen in een van de poeltjes, zoals Alligator Hole.

In Chico zijn ook veel andere bezienswaardigheden te ontdekken. Een van de hoogtepunten is het Bidwell Mansion State Historic Park, waar de generaal John Bidwell met zijn vrouw Annie Bidwell heeft gewoond. Bezoek het huis tijdens een interessante tour. Het Chico Air Museum bezit bijzondere oude vliegtuigen, zoals de straaljager F-86. Daarnaast is het Chico History Museum leuk om te bezoeken. In dit museum worden verschillende tentoonstellingen georganiseerd, die aan de hand van oude voorwerpen meer over de geschiedenis van de stad laten zien.

Goedkoop naar Chico

Wil je graag genieten van een vakantie in Californië? Kijk dan snel op Vliegtickets.nl voor de beste vliegtickets naar Chico. Je zoekt bij ons vanaf élke vertrekluchthaven en naar tickets van álle luchtvaartmaatschappijen, waardoor je zonder moeite een fantastische Chico aanbiedingvindt. Bovendien staat onze Nederlandse klantenservice elke dag van het jaar voor je klaar. Wil je niet alleen naar Chico, maar ook naar andere hoogtepunten in de Verenigde Staten, zoals Las Vegas, New York of New Orleans? Kijk dan op de pagina met alle Verenigde Staten vluchten voor tips en inspiratie voor je volgende trip.