Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.
Panoramisch uitzicht landschap van South Island, Nieuw-Zeeland

Goedkope vliegtickets Nieuw-Zeeland

Vanaf

Populaire bestemmingen in Nieuw-Zeeland

Reisinformatie

⏳ Hoe lang is het vliegen van Amsterdam naar Nieuw-Zeeland (Auckland)?

De vluchttijd van Amsterdam naar Auckland is 22 uur en 55 minuten.

? Wat is het tijdsverschil met Nieuw-Zeeland?

In Auckland, Nieuw-Zeeland is het 11 uur later dan in Amsterdam.

? Welke munteenheid wordt in Nieuw-Zeeland gebruikt?

De munteenheid van Australië is de Nieuw-Zeelandse dollar. Één Nieuw-Zeelandse dollar is ongeveer 0,57 euro.

? Zijn er vaccinaties verplicht als je naar Nieuw-Zeeland gaat?

Er zijn geen verplichte of noodzakelijke vaccinaties wanneer je naar Nieuw-Zeeland gaat.

? Wat zijn de populaire luchthavens in Nieuw-Zeeland?

De meest populaire luchthavens in Nieuw-Zeeland zijn:

  • Auckland Airport
  • Christchurch Airport
  • Dunedin Airport
  • Queenstown Airport

Alle bestemmingen in Nieuw-Zeeland

Vluchten naar Nieuw-Zeeland

De schoonheid van Nieuw-Zeeland is onbeschrijfelijk. Het is zo’n plek waar je na je bezoek  de rest van je leven over blijft dagdromen en daarom een absolute must om te bezoeken! Het is een tijdje vliegen, maar dan heb je wel wat. Voor vliegtickets naar Nieuw-Zeeland ben je hier aan het beste adres!

Mooiste bestemmingen in Nieuw-Zeeland

Gouden stranden, fel blauw water, witte bergtoppen en uitgestrekte landschappen maken Nieuw-Zeeland tot een van de mooiste plekken ter wereld. Met vier miljoen inwoners, waarvan het grootste deel in Auckland woont, is het land heerlijk rustig en ongerept. Wat mag je echt niet missen? Dit zijn volgens ons de mooiste bestemmingen:

  1. Abel Tasman National Park. Dit nationale park is echt een stukje paradijs. Het zand is goud, het water is turquoise en de jungle loopt tot op het strand. Hier wandel je van baai naar baai, luisterend naar vogelgezang en omringd door weelderige tropische planten. Kajak over het heldere water en spot dolfijnen en zeehonden.
  2. Milford Sound. Dit beroemde fjord herken je hoogstwaarschijnlijk van foto’s. De steile bergen schieten recht omhoog het water uit en worden bedekt door dik bos. Watervallen glinsteren en witte pieken toren boven je uit. Dit is het toppunt van natuurschoon.
  3. Waitomo-grotten. Klim in je wetsuit en duik dit ondergrondse grottenstelsel in. Wanneer de gids zegt dat je je zaklamp moet uitzetten zie je het. De ontelbare lampjes van de glimwormen die op het plafond van de tunnels een eindeloze sterrenhemel creëren. Deze ervaring vergeet je nooit van je leven.
  4. Auckland is de hoofdstad van Nieuw-Zeeland en heeft een gezellig centrum en een bruisende haven. Wandel langs de Westhaven Marina en plof neer bij Buoy, een restaurant pal aan de haven waar je op het zonnige terras geniet van heerlijk eten. Bezoek vanaf Auckland de Bay of Islands, een verzameling paradijselijke eilandjes.
  5. Telkens wanneer je denkt dat je het wel gezien hebt in Nieuw-Zeeland maakt een nieuw landschap weer indruk op je. Tongariro National Park is zo’n plek. De kale berglandschappen met fluoriserende, dampende zwavelmeren geven dit park een buitenaardse sfeer.

Vliegen vanaf Amsterdam naar Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland ligt letterlijk aan de andere kant van de wereld dus dat brengt een flinke reistijd met zich mee. Maar zoals je inmiddels door hebt is dat het volgens ons meer dan waard! De vluchttijd van Amsterdam naar Auckland is 22 uur en 55 minuten. Vanuit Amsterdam vertrekken er constant vluchten naar Auckland. De goedkoopste vliegtickets naar Nieuw-Zeeland vind je zoals altijd bij Vliegtickets.nl.

Binnenlandse vluchten in Nieuw-Zeeland

Wil je zoveel mogelijk van Nieuw-Zeeland zien en ontdekken? Dat kan! Je vliegt in minder dan anderhalf uur van Auckland in het noorden naar Christchurch in het zuiden. Zo bespaar je flink wat tijd, wat je weer kan besteden aan het verkennen van het land. Ook voor vluchten in Nieuw-Zeeland zelf ben je bij ons op de juiste plek. Boek nu jouw goedkope vliegtickets voor Nieuw-Zeeland hier: Vliegtickets Auckland en Vliegtickets Christchurch.