Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.
Stedentrips Denemarken

Stedentrip Denemarken

Vanaf

Op stedentrip naar Denemarken doe je in...

Meer weten over een stedentrip in Denemarken?

Stedentrip Denemarken

Hou je ervan om er in het weekend op uit te trekken en wil je eens een wat minder gangbare stedentrip? Boek dan een weekend Denemarken via Vliegtickets.nl en kijk wat voor moois dit land je allemaal te bieden heeft. Steden als Kopenhagen, Aarhus en Billund zijn klaar om ontdekt te worden door jou. Klaar voor je citytrip Denemarken?

Weekend Denemarken

Door de week zitten ook de Denen in de dagelijkse sleur van werken en studeren, maar in het weekend is het tijd voor ontspanning. Dit is dan ook het ideale moment voor een stedentrip Denemarken. Je profiteert volop van alle tentoonstellingen, festivals, theatervoorstellingen en andere activiteiten die er op vrijdag, zaterdag en zondag gehouden worden. Door de korte reistijd per vliegtuig ben je in de middag nog op het werk en loop je vroeg in de avond al rond in een mooie Deense stad.

Stedentrip Denemarken aanbieding

Wanneer je naar Denemarken gaat, dan ligt een bezoek aan Kopenhagen het meest voor de hand. In de hoofdstad valt gewoon het meeste te zien en te beleven. Kopenhagen is niet heel groot en is gemakkelijk te verkennen per fiets. Een fiets huren is dan ook een echte aanrader, want per fiets ontdek en zie je alles het beste. Liefhebbers van lekker eten bezoeken Copenhagen Street Food, een overdekte markt met allerlei foodtrucks en kraampjes waar je geniet van verschillende snacks en maaltijden. Breng ook een bezoek aan de Universiteit van Kopenhagen. Niet alleen om dit mooie gebouw te bekijken, maar ook omdat hier het begin van de Studiestræde ligt. Dat is de langste winkelstraat van Europa met allerlei karakteristieke winkels, maar ook vele shops van grote designermerken. Hou je van cultuur en bezoek je graag een museum?

Boek dan een stedentrip Denemarken naar Aarhus

Hier tref je de meeste mooie en indrukwekkende musea aan. Bezoek het openluchtmuseum Den Gamle By of ga naar Moesgaard, een echt vikingsmuseum. Ook zijn er in Aarhus verschillende winkelstraten met designershops van grote merken. Heb je even genoeg van shoppen en cultuur? Bezoek de Aarhus Food Market om te genieten van maaltijden en snacks van over de hele wereld.

Naar Legoland

Tenslotte willen we Billund nog even onder je aandacht brengen. Ook hier valt heel veel te zien, maar vooral de Legofabriek en Legoland Denemarken zijn hier de echte trekpleisters. Ben je een liefhebber van Lego, dan moet je zeker aan beiden een bezoek brengen.

Stedentrip Denemarken aanbieding

Wil je graag op stedentrip naar Denemarken? Vliegtickets.nl geeft je een overzicht van de goedkoopste aanbieders van vluchten naar de Deense steden. Vertrek vanaf verschillende luchthavens in Nederland en je bent in anderhalf uur op de plek van bestemming. Boek je citytrip van te voren of ga voor een last minute stedentrip Denemarken. Wanneer je ook vertrekt, je goedkope stedentrip Denemarken begint hier!