Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.
München, Duitsland, Beieren

Stedentrip Duitsland

Vanaf

Op stedentrip naar Duitsland doe je in...

Vanaf
Goedkope vliegtickets Keulen

Meer weten over een stedentrip in Duitsland?

Stedentrip Duitsland

In Duitsland geniet je van een geweldige stedentrip in een van de leuke steden. Kies bijvoorbeeld voor een stedentrip in Duitsland in de hoofdstad Berlijn of ga juist naar de havenstad Hamburg of de Beierse stad München. De rijke en interessante historie, leuke bezienswaardigheden en de gezellige horeca zorgen ervoor je een erg leuke tijd beleeft.

Weekend Duitsland

Duitsland is een ideale bestemming voor een weekendje weg. Je kunt bijvoorbeeld vanaf Schiphol rechtstreeks naar veel bestemmingen vliegen. Doordat de vlucht niet lang duurt, heb je extra veel tijd om een van de leuke steden te verkennen. Kijk bijvoorbeeld eens voor een leuke last minute stedentrip in Duitsland, zoals naar Dresden. Ook een weekje naar Duitsland is een top idee.

Stedentrip Duitsland tips

In Duitsland liggen veel bestemmingen voor een geweldige stedentrip. In de stedentrip Duitslandtop 10 staan steden zoals Berlijn, München en Dresden. Mis in Berlijn de volgende hoogtepunten niet:

  • De Reichstag: het imposante parlementsgebouw mag je niet overslaan. Reserveer van tevoren een kaartje om de moderne koepel te beklimmen, die bovenop het gebouw staat. Vanaf de top heb je een weids uitzicht op de stad.
  • De Berlijnse Muur: delen van de beruchte Berlijnse Muur staan nog overeind. Bij de East Side Gallery bewonder je mooie schilderingen en bij de Gedenkstätte Berliner Mauer zie je hoe de muur de stad vroeger in tweeën splitste.
  • Tempelhof: een minder bekende bezienswaardigheid is Tempelhof, een voormalige luchthaven die nu een park is. Maak hier een fijne wandeling langs het indrukwekkende gebouw of bekijk oude vliegtuigen.

Ook Dresden en München op je lijstje

Naast Berlijn is Dresden een goede keuze voor een citytrip in Duitsland. Het oude centrum staat vol met historische of herbouwde bezienswaardigheden, zoals de Frauenkirche. Daarnaast staat deze stad bekend om de mooie paleizen. Bezoek bijvoorbeeld een van de interessante musea in de Zwinger.

In München wacht je een ontspannen tijd in een van de gezellige biergartens, waar je onder grote bomen geniet van een biertje en een lokale lekkernij, zoals Schweinshaxe. De stad herbergt daarnaast veel musea. In de Alte Pinakothek bekijk je tijdens een stedentrip in Duitsland onder meer schilderijen van Rembrandt van Rijn en Frans Hals.

Ga eens voor het onbekende

In Duitsland liggen ook veel andere, minder bekende steden:

  • Heidelberg: geniet in de universiteitsstad Heidelberg van het uitzicht vanaf Schloss Heidelberg.
  • Düsseldorf: wandel langs de Rijn of bewonder moderne kunst in K20, Kunstsammlung Nordrhein-Westfalen.
  • Leipzig: verken de hippe wijken van deze opkomende stad en bezoek de opera.
  • Neurenberg: verken middeleeuwse gebouwen of leer meer over het Derde Rijk in het Dokumentationszentrum Reichsparteitagsgelände.

Stedentrip Duitsland aanbieding

Voor een goedkope twee-daagse of drie-daagse stedentrip naar Duitsland zoek je je ticket bij Vliegtickets.nl. Je kunt tickets naar elke gewenste bestemming en met elke airline naar Duitsland boeken. Door de goede samenwerking met luchtvaartmaatschappijen vind je op Vliegtickets.nl de beste ticket-deals voor een geweldig weekend in Duitsland. Daarnaast kan de klantenservice je altijd helpen met vragen.