Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.

Stedentrip Rome

Vanaf

De beste vluchten voor je stedentrip naar Rome

Stedentrip Rome

Ga op stedentrip naar Rome en geniet volop van de Italiaanse cultuur. Stap in Nederland op het vliegtuig en je staat in iets meer dan twee uren in één van de grootste steden van Italië. Rome is één van de oudste steden van de wereld waar jij de mooiste, bekende gebouwen en monumenten bewondert. Met een citytrip Rome ga jij het Colosseum en Vaticaanstad in het echt zien en Rome volop beleven.

Weekend Rome

Na een week hard werken of studeren is een weekend Rome zeer welkom. Je bent er dan echt even uit. Wanneer je op vrijdagmiddag een vlucht neemt, dan loop je ’s avonds al rond in de hoofdstad van Italië. Uiteraard willen de inwoners van Rome in het weekend ook van hun stad genieten. Kom jij naar Rome dan beleef je het weekend dus met de Italianen mee! Vlieg vanaf verschillende luchthavens naar Rome en ga op in het bruisende ritme van de Italiaanse hoofdstad. Boek bijvoorbeeld je 2 of 3 dagen Rome vanaf Amsterdam of Eindhoven. Een vliegticket naar de stad van de beste pizza, pasta en wijn is zo geboekt!

Stedentrip Rome tips

Rome is een stad met bijna 3 miljoen inwoners waar van alles te beleven valt. Bezoek het Colosseum of het Forum Romanum om een beeld te krijgen van hoe de oude Romeinen hebben geleefd. Eigenlijk is het gehele oude centrum van Rome één groot, indrukwekkend monument. Daarom staat de stad ook met recht op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Een bezoek aan Vaticaanstad mag uiteraard ook niet ontbreken. Bezoek daar de Sixtijnse Kapel en de Sint-Pietersbasiliek. Misschien heb je nog het geluk om een glimp van de paus op te vangen. Ook een bezoek aan de Trevifontein mag niet ontbreken. Zorg er wel voor dat je je goed houdt aan de regels die er gelden, want er wordt streng opgetreden tegen mensen die deze overtreden. Heb je genoeg cultuur opgesnoven? Ga dan winkelen in één van de winkelstraten die de stad kent, zoals de Via Borgognona, de Via Cola di Rienzo of de Via Condotti. Of bezoek de Mercato Generale, een grote markt die dagelijks te bezoeken is. In deze straten vind je ook verschillende restaurants, bars, theaters, bioscopen en discotheken. Er valt dus genoeg te beleven in Rome. Ga jij nu een stedentrip naar Rome waarmaken?

Stedentrip Rome aanbieding

Of je nu op zoek bent naar een last-minute stedentrip naar Rome of ‘m liever wat meer vooruit boekt. Laat ons je helpen bij de zoektocht naar de beste vluchten. Jouw goedkope stedentrip Rome begint bij ons. Wij bieden je een overzicht van de goedkoopste vluchten naar Rome. Start jouw stedentrip Rome met bovenstaande aanbiedingen en kijk welke datum en welke prijs jou het beste past. Vertrek goed voorbereid en regel ook alvast je overnachtingen, bijvoorbeeld in één van de vele hotels die in Rome te vinden zijn. Of ga juist het avontuur tegemoet en kijk ter plekke waar je gaat overnachten. Wat je ook doet tijdens je stedentrip Rome, wij wensen je alvast heel veel plezier in deze mooie stad! Rome al bezocht? Denk dan eens aan een stedentrip naar Milaan, Florence of Venetië.