Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.
Goedkope-vliegtickets-Warschau-Polen

Stedentrip Warschau

Vanaf

De beste vluchten voor je stedentrip naar Warschau

Stedentrip Warschau

In de Poolse hoofdstad Warschau beleef je een fantastische stedentrip. Verdiep je in de interessante geschiedenis van de stad in een leuk museum, wandel door het schitterend herbouwde oude centrum of geniet van een lekker glas wodka in een leuke bar. Natuurlijk mag je ook de bouwwerken uit de communistische tijd niet missen. Ben jij in voor een citytrip naar Warschau?

Weekend Warschau

Een weekend in Warschau geeft je genoeg tijd om de hoogtepunten van de stad te verkennen. Veel bezienswaardigheden zijn te voet te bereiken, waardoor je in alle rust de stad bekijkt. Je vliegt vanuit Amsterdam rechtstreeks naar de luchthaven van Warschau, die op slechts 10 kilometer van de stad ligt. Doordat de reis kort duurt, geniet je extra lang van je stedentrip in Warschau. Kijk voor meer informatie ook eens op de pagina over Polen. Je vindt hier onder meer stedentrips naar Warschau en Krakau.

Stedentrip Warschau tips

In Warschau liggen verschillende leuke bezienswaardigheden om te bekijken. We nemen je eerst mee naar de oude stad:

  • Koninklijk Kasteel: bezoek dit indrukwekkende gebouw en bekijk de rijkversierde kamers en schilderijen van Rembrandt.
  • Sint-Johanneskathedraal: deze belangrijke kerk kenmerkt zich door een bijzondere gevel en is herbouwd in de jaren 40 van de 20e eeuw.
  • Rynek Starego Miasta Warszawa: op dit gezellige plein geniet je van een drankje op een zonovergoten terras of een goed diner in een sfeervol restaurant.

Maar ook buiten de oude stad liggen diverse hoogtepunten, die je tijdens je reis in Warschau kunt bezichtigen. Ga je mee?

  • Het Paleis van Cultuur en Wetenschap: dit indrukwekkende gebouw is tijdens de communistische periode gebouwd en maar liefst 188 meter hoog. Ga vooral naar de top voor een weids uitzicht op Warschau.
  • Ogród Saski: maak in dit groene park een fijne wandeling of geniet van een picknick met lokale lekkernijen.

Museum-tips voor jouw Stedentrip Warschau

Als je graag meer te weten komt over de Tweede Wereldoorlog, dan bezoek je tijdens je stedentrip in Warschau het interessante Warsaw Uprising Museum, dat in het teken staat van de Opstand van Warschau in 1944. Aan de hand van foto’s, voorwerpen en filmmateriaal ontdek je hoe het er toen aan toeging. In de stad liggen bovendien veel andere musea:

  • Het Nationaal Museum van Warschau bezit een grote collectie kunst, van onder andere Rembrandt van Rijn en Jan Steen.
  • Het Museum Frédéric Chopin is gevestigd in het imposante Ostrogskipaleis en is gewijd aan de gelijknamige componist.
  • Het Copernicus Science Centre is een leuk museum om met kinderen te bezoeken. In dit interactieve wetenschapsmuseum voor je samen allerlei leuke experimenten uit.

Stedentrip Warschau aanbieding

Op Vliegtickets.nl vind en boek je eenvoudig een perfect vliegticket naar Warschau. Bij ons worden vliegtickets met elke gewenste luchtvaartmaatschappij aangeboden, waardoor je altijd een goede deal vindt. Als je besluit een stedentrip naar Warschau te boeken, kun je een kijkje nemen op de Warschau-pagina. De klantenservice staat bovendien altijd voor je klaar om je te helpen met vragen. Dus, wordt het Warschau voor jou?