Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.

Inchecken bij Aeroflot Russian Airlines

Inchecken bij Aeroflot

Vliegtickets printen? Dat hoeft niet meer. Deze neem je gewoon ‘digitaal’ mee op je telefoon. Weer iets minder om te vergeten én beter voor het milieu. Bij Aeroflot is het mogelijk om online of op de luchthaven in te checken.

(Online) inchecken bij Aeroflot

Online inchecken is vandaag de dag de beste manier om in te checken. Dit doe je namelijk gewoon vanuit je luie stoel thuis of vanuit je werkstoel. Als je geen bagage meeneemt, ben je helemaal snel onderweg naar je gate. Online inchecken is 24 uur voor vertrek mogelijk.

Het is ook mogelijk om op de luchthaven in te checken. Dit doe je bij de selfservice-kiosk of de incheckbalie. Bij de kiosk vermijd je nog steeds de wachtrijen en selecteer je zelf een stoel. Wil je toch meer assistentie, dan mag je altijd langs de incheckbalie gaan.

Zelfs al je bagage moet inchecken, maak je gebruik van de selfservice-kiosk. Je koffer drop je dan daarna gewoon bij het bagageafgiftepunt.

Overzicht geadviseerde tijden Aeroflot

Online inchecken Van 24 uur tot 45 minuten voor vertrek
Sluitingstijd inchecken 45 minuten voor vertrek

 

In het algemeen geldt het advies om ruim op tijd op de luchthaven te zijn. Vooral in piekperiodes is dit noodzakelijk. Veiligheids- en paspoortcontroles duren soms langer dan verwacht. Jij wilt niet je naam over de speakers op het vliegveld horen, omdat je je moet melden bij de gate!