Meest gestelde vragen

Vliegtickets Air Arabia

18 van onze klanten beoordeelden Air Arabia Maroc op de volgende 3 onderdelen:

Prijs/kwaliteit

6.1

Service aan boord

6.3

Zitcomfort

6.7

Goede redenen om met Air Arabia Maroc te vliegen:

  • Grootste low budget maatschappij van het Midden Oosten
  • Moderne vloot
  • Brug tussen Europa en Noord-Afrika en het Midden oosten
  • Vliegt vanaf Schiphol en Brussel naar Marokko
  • Toegewijde maatschappij; grote sociale betrokkenheid
  • Gratis 10 kilo handbagage

Vlieg met Air Arabia

Nador

v.a. 119,-

Vliegtickets Nador worden vooral geboekt door mensen die even terug gaan om hun familie te...

Casablanca

v.a. 148,-

Casablanca is Marokko's grootste stad met een belangrijke haven, gelegen aan de...

Fez Ma

v.a. 145,-

Wilt u afreizen naar Fez Ma dan bent u bij Vliegtickets.nl aan het juiste adres. Onze...

Air Arabia Maroc – Air Arabia vliegtickets

Deze luchtvaartmaatschappij is in 2003 opgericht. Ze heeft als thuisbasis de internationale luchthaven van Sharjah in de Verenigde Arabische Emiraten maar tegenwoordig zijn er totaal 4 hubs. Inmiddels is de Air Arabia groep uitgebreid met Air Arabia Maroc en Air Arabia Egypt. Air Arabia is de grootste low-cost airline van het Midden-Oosten en Noord-Afrika. Door de bekroning met meerdere awards voor veiligheid en efficiëntie vlieg je met een betrouwbare vervoerder.

Vloot

Air Arabia heeft een vloot van 53 toestellen van het type Airbus A320, waarmee Air Arabia vluchten aanbiedt naar meer dan 150 bestemmingen in het Midden-Oosten, Noord-Afrika, Azië en Europa. Vanuit Amsterdam en Brussel vlieg je met comfortabel naar Tanger, Fez, Casablanca en Nador in Marokko.

Welke reisklassen zijn er?

Je hebt de keuze uit 3 reisklassen in economy class:

Basic: in deze reisklasse reis je alleen met handbagage. Voor alle andere services moet je extra betalen bij Air Arabia.
Value: in deze reisklasse mag je gratis 15 kilo ruimbagage meenemen en krijg je ook nog een heerlijke sandwich aan boord.
Extra: dit is de duurste maar meest uitgebreide klasse. Je profiteert van gratis stoelkeuze, een warme maaltijd aan boord, 30 kilo ruimbagage en je mag tot 2 keer toe je vlucht wijzigen (tot 8 uur voor vertrek).

Hoe kan ik inchecken bij Air Arabia

Bij Air Arabia check kan je vanaf 24 uur tot 1 uur voor vertrek online inchecken. Op de luchthaven kan je ook nog steeds inchecken vanaf 3 uur voor vertrek tot 1 uur voor vertrek.

Sociale betrokkenheid

Naast het aanbieden van betaalbare vluchten is Air Arabia erg toegewijd in het verbeteren van de leefomstandigheden van minderbedeelden. Zo worden er programma's uitgevoerd voor de duurzame ontwikkeling en verbetering van educatie en gezondheidszorg, op lokaal en internationaal niveau.

Reis je vaker met deze airline? Dan kan je ook lid worden van het Airewards-programma, het puntenspaarprogramma van Air Arabia.
laatste update juli 2018