Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.
Casablanca, Morocco

Goedkope vliegtickets Casablanca

Goedkoop vliegen naar Casablanca

Casablanca is Marokko’s grootste stad met een belangrijke haven, gelegen aan de Atlantische Oceaan. Casablanca is een moderne en vooruitstrevende stad, waar veel te beleven valt. Anders dan de rest van Marokko heeft Casablanca een Westers karakter en is er een levendige uitgaans- en winkelscène. Hierdoor heeft de stad een internationale aantrekkingskracht. Daarnaast is er prachtige architectuur te vinden, zoals de beroemde Hassan II moskee met een minaret van meer dan 200 meter hoog. Met vliegtickets naar Casablanca vlieg je naar een veelzijdige stad, met bijzondere wijken en heerlijke lokale en internationale restaurants.

Bezienswaardigheden

Casablanca is een fijne stad om te winkelen en uit te gaan. In tegenstelling tot andere steden in Marokko kun je hier genieten van meer comfort en een kosmopolitisch karakter. Ook is Casablanca een authentieke stad, met veel leuke soeks en bijzondere bezienswaardigheden, zoals de Centrale markt en de oude Medina. Het absolute hoogtepunt is de Hassan II moskee, die het emblematische herkenningspunt is van de stad. Gelegen aan de kust is het een prachtige wandeling langs de zee, over de Boulevard de la Corniche, waar de lokale bevolking elkaar ontmoet en ontspant. De stad kenmerkt zich door veelzijdige wijken, zoals Corniche, met veel restaurants en bars, en Maarif, een hippe en jonge buurt.

Van en naar het vliegveld

Met vliegtickets naar Casablanca kom je terecht op de internationale luchthaven Mohammed V. Dit vliegveld ligt op circa 30 kilometer afstand van het stadscentrum. Met de bus, die regelmatig vanaf vliegveld naar centrum vertrekt, ben je in circa een uur in de stad. Ook is er een treinstation: treinen vertrekken ieder uur en doen er ongeveer een halfuur over. Een taxi is ook een mogelijkheid, waarbij de rode goedkoper zijn dan de witte taxi’s. Wees wel op je hoede, want je wordt hoogstwaarschijnlijk afgezet.

Boek jouw goedkope vlucht naar Casablanca

Ontdek het bijzondere Casablanca, een kosmopolitische Marokkaanse havenstad. Trek vanaf hier het prachtige binnenland in. Vliegtickets.nl biedt een duidelijk overzicht met voordelige vluchten. Boek nu jouw goedkope reis naar Casablanca!

Populaire vluchten