Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.
Cheap airline tickets easyJet

Reisklassen easyJet

Reisklassen bij easyJet

Bij easyJet weet je precies waar je aan toe bent. Als je namelijk jouw vliegtickets boekt, betaal je altijd voor Economy Class. Hierin bieden ze nog wel een verschillend tarief.

Standaardtarief
Dit is de standaardoptie van easyJet. In deze optie betaal je voor de vlucht en één stuk handbagage. Wens je toch nog een aantal andere dingen, zoals ruimbagage of een te reserveren stoel? Natuurlijk is er dan een mogelijkheid om dit bij te boeken.

FLEXI-tarieven
Heb jij toch iets meer flexibiliteit nodig? Dan is er de mogelijkheid om voor het FLEXI-tarief te kiezen. Binnen dit tarief is het mogelijk om jouw vluchtdata en -tijden na het boeken kosteloos te wijzigen. Daarnaast maak je gebruik van de speciale bagageafgiftebalies en Speedy Boarding. Eenmaal aan boord krijg je een stoel voorin het toestel en naast je handbagage neem je ook nog een tas mee die je onder je stoel kan plaatsen.

Naast de verschillende tarieven, kan je ook nog voordelen halen uit het easyJet Plus- en Flight Club-programma. Voor meer informatie over dit loyaliteitsprogramma kijk je op de website van easyJet.

Beenruimte en stoel reserveren bij easyJet

Ben jij benieuwd in wat voor stoel je plaatsneemt? Dat kunnen we je vertellen. Bij easyJet is de minimale stoelafstand van standaardstoelen 72,5 cm en de minimale breedte 44 cm. Er zijn tegen betaling ook andere opties, zoals stoelen vooraan in het vliegtuig en stoelen met extra beenruimte.

Het is mogelijk om van te voren alvast je stoel te reserveren. Dit doe je via de website van easyJet bij je Boeking beheren.

Kosten

Met het FLEXI-tarief betaal jij geen extra kosten voor een standaardstoel, een stoel voorin het vliegtuig of een stoel met extra beenruimte. Als je deze bij het standaardtarief wilt kiezen, dan betaal je tijdens jouw boeking of op een later moment een extra bedrag.