Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.

Inchecken Emirates

Emirates logo

Inchecken bij Emirates

Eindelijk is het tijd om te gaan inchecken! Alleen wat doe je nu met je vliegtickets en waar je check je precies in? Er zijn verschillende mogelijkheden die we allemaal kort uitleggen.

(Online) inchecken bij Emirates

Bespaar tijd op de luchthaven en check in online. Je kiest hierbij gratis jouw stoel en ontvangt een mobiele instapkaart. Niets meer printen, gewoon direct op je telefoon. Online inchecken is mogelijk 48 uur voor vertrek.

Lukt het je niet om 90 minuten voor vertrek online in te checken? Dan is het altijd nog mogelijk op de luchthaven. De incheckbalies gaan drie uur voor vertrek open en er zijn selfservice-kiosks. Hiermee vermijd je wachtrijen, omdat je het inchecken hier helemaal zelf doet. Met een paar handelingen heb jij al snel je boardingpass in handen. Als je nog bagage moet afleveren, doe je dit bij het bagageafgiftepunt.

Overzicht geadviseerde tijden Emirates
Online inchecken

Tussen 48 uur en 90 minuten voor vertrek

Arriveer op de luchthaven

Uiterlijk 90 minuten voor vertrek

Passeer de veiligheidscontrole

Uiterlijk 60 minuten voor vertrek

Begin boarden

45 minuten voor vertrek

Sluiten gate

20 minuten voor vertrek


Jij wilt je vlucht niet missen? Dan adviseren we je om altijd ruim aanwezig te zijn op de luchthaven. Vooral in piekperiodes is dit noodzakelijk. Inchecken gaat misschien snel, maar paspoort- en veiligheidscontroles duren soms langer dan verwacht.